Nízko umiestnený krčok v 35. týždni

ivanusko
16. mar 2018

Ahojte som v 35tt teh a vcera vecer som si nahmatala krcok maternice a citila som ho velmi nizko....vadi to? Poradnu mam az o.3tyzdne tak sa chcem poradit....aj v poslednej dobe ma picha tam dole....prosim poradte co.to.moze byt... dakujem

mediksk
16. mar 2018

Predstavte si, že v máte v maternici (v bruchu) 35 týždňové dieťa. Anatómia.

jana_eyre
16. mar 2018

@ivanusko nevadi, ak nie je otvoreny, ale teda v tomto tyzdni uz byvaju poradne castejsie, alebo sa mylim? ci nie si na slovensku?

mata1988
16. mar 2018

ja by som vysetrenie krcka nechala na lekara, urcite chodis na poradne a ak by nieco nebolo ok, povedal by ti. a to ze ta picha? v 35tt nie je nic neobvykle aj keby ta cely spodok bolel a ledva si chodila..

shades3
16. mar 2018

krcok sa v poslednych tyzdnoch skracuje a makkne, je to normalne. myslim, ze si nevies nahmatat presnu dlzku, a ci je to OK alebo menej, ako ma byt. nechala by som na doktora, pichanie je normis, za chvilku budes rodit 🙂 ak sa velmi bojis, chod k dokimu, to je najlepsia rada x

deti95060810
16. mar 2018

nebojíš sa, že si zavedieš infekciu? ja by som takéto vyšetrenia nechala na lekára....😉

maria584
16. mar 2018

@deti95060810 presne tak, ja som si veru nikdy nekontrolovala krcok, na to som mala doktora.

simdob
16. mar 2018

ak si nie si istá tak tak prečo nezavoláš doktora?

michaella94
16. mar 2018

je normalne ze v takom tyzdni mas krcok nizko..plod nanho tlaci...hlavne si viac do krcka nesprtaj...okrem infekcie hrozi aj otvaranie krcka a predcasny porod...tiez je normalne ze ta dole picha...jasom dokonc citila pri chodzi hlavicku syna tesne pred porodom....

mircalla
16. mar 2018

@ivanusko Narobi sa od 35 tyzdna poradna kazdy tyzden? Ja som teda mal potom uz kazdy tyzden posledny mesiac. A krcek by som tiez nechala na lekara - ved sam ma lekarske rukavice, ani by ma nenapadlo to robit samu
@deti95060810 suhlas

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre