Ahojte som v 35tt teh a vcera vecer som si nahmatala krcok maternice a citila som ho velmi nizko....vadi to? Poradnu mam az o.3tyzdne tak sa chcem poradit....aj v poslednej dobe ma picha tam dole....prosim poradte co.to.moze byt... dakujem
ja by som vysetrenie krcka nechala na lekara, urcite chodis na poradne a ak by nieco nebolo ok, povedal by ti. a to ze ta picha? v 35tt nie je nic neobvykle aj keby ta cely spodok bolel a ledva si chodila..
krcok sa v poslednych tyzdnoch skracuje a makkne, je to normalne. myslim, ze si nevies nahmatat presnu dlzku, a ci je to OK alebo menej, ako ma byt. nechala by som na doktora, pichanie je normis, za chvilku budes rodit 🙂 ak sa velmi bojis, chod k dokimu, to je najlepsia rada x
nebojíš sa, že si zavedieš infekciu? ja by som takéto vyšetrenia nechala na lekára....😉
@deti95060810 presne tak, ja som si veru nikdy nekontrolovala krcok, na to som mala doktora.
ak si nie si istá tak tak prečo nezavoláš doktora?
je normalne ze v takom tyzdni mas krcok nizko..plod nanho tlaci...hlavne si viac do krcka nesprtaj...okrem infekcie hrozi aj otvaranie krcka a predcasny porod...tiez je normalne ze ta dole picha...jasom dokonc citila pri chodzi hlavicku syna tesne pred porodom....
@ivanusko Narobi sa od 35 tyzdna poradna kazdy tyzden? Ja som teda mal potom uz kazdy tyzden posledny mesiac. A krcek by som tiez nechala na lekara - ved sam ma lekarske rukavice, ani by ma nenapadlo to robit samu
@deti95060810 suhlas
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Predstavte si, že v máte v maternici (v bruchu) 35 týždňové dieťa. Anatómia.