Niekedy sa mi vťahuje pupok

kriketa
28. apr 2013

Ahojte, mám už len necelé dva týždne do termínu a všimla som si, že niekedy sa mi vťahuje pupok naspäť dnu, napr. na WC, ale nieže by som nejako silno tlačila 🙂 Proste sa vtiahne a je taký, aký bol pred tehu, akurát že je to nepríjemné a trochu to bolí a potom to prejde, niekedy ma napadne, či si tam malá neťahá moju pupočnú šnúru 🙂 Inak ho nemám vyklenutý, je len taký natiahnutý. Stalo sa to niektorej? A neviete, prečo sa to robí? Ďakujem.

fabant
28. apr 2013

mi vnutri pod pupkom nemame pupocnu snuru 😉 a ked si myslela ze na tom mieste ma mozno tvoje babo placentu a z nej pup. snuru, no ktovie 🙂 mozno sa naozaj len tak sibalsky babo pohybuje 😅

24daniela24
28. apr 2013

aj mne sa to stava a prave na WC ale tiez netusim z akeho dovodu ale potom sa vypuli zase dovonka

elzu
28. apr 2013

Děloha na konci těhu klesá a táhne s sebou vaz, kterým je připojená k jinému vazu v oblasti pupku...takže pupek může stahovat k sobě dovnitř...obzvláště, když se na záchodě povolí břišní svaly a pánevní dno, abys mohla vykonat potřebu...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre