Ahojte. Chcem sa iba opýtať, či je to normálne.. Som v 34. týždni a stále som hladná, aj keď sa najem tak o hodinu zas musím jesť, nikdy som to takto nemala. Nechcem toľko jesť, lebo pribrala som zatiaľ 11 kg a to je tak akurát si myslím.. Nechcem pribrať na konci najviac ak nemusím.. 😝
haha, to je v pohode, ja som jedla ku koncu tiez vela a pribrala som minimalne a to som jedla asi 3x denne sladkosti, a hlavne cokoladu 😀
mala som to aj ja posledne tyzdne som pribrala najviac...
Aj ja to mám a priberam málo. Len papaj
Ja priberám rýchlo z toho.. Pred dvoma dňami som mala o kilo menej 😀 ale super, som rada, že nie sama to tak mám.. 😀 tak sa v kľude najem teda 😀
@fazulka131 ja hlavne sladký tvaroh a čokoládu a nutelu.. 😀 ale mňa normálne brucho boli od hladu aj keď zjem normálne jedlo 😀
Pri prvom tehu som to mala. Ráno som sa budievala od hladu, kým som nezjedla 4-5 volských ok, tak som ani do školy nešla. Pri ostatných som taká nedojedená vôbec nebola. Či to nesúviselo s cukrom....
@bonaqa2013 myslis ako prejav hypoglykemie? Ta na zaciatku tehu sposobuje nevolnosti. Ze by ku koncu neutichajuci hlad?
@diana20 skus si kupit hroznovy cukor a cuckaj pocas dna, ci sa to nepolepsi. Daj potom info 🙂
@bonaqa2013
@lilimoni s cukrom to asi nebude, lebo ja si musím držať hladinku, keďže mám gd, podľa mňa skôr hormóny
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Takyto a asi aj vacsi chronicky hlad som mala aj ja 🙂 bohuzial, mne to vyslo na vianoce 😀 davaj bacha, nech ta netoztrhne 😒