ahooojte baby idem sa Vas spytat bo uz my asi hrabe a sibe my na hlavu😄😁🙈(neukamenujte ma prosim) som 34tt tehotenstva a stale sa zohybam kedze mam 3 rocnu dcerku a ta este jak naschval teraz robi a aj v noci sa zacala budit...a ja sa cely den zohybam a v noci uz neviem spavat stale vstavam hore dole z postele kazdu hodinku som hore a hladam si polohu na spanie a tak😬malicka v brusku sa stale hybe aj v noci...ale ja sa bojim ze ci stalym zohybanim a krcenim sa, jej nejak neublizim v brusku ...preto sa aj pytam lebo som aj drobnej postavy a malicka a brusko mam velmi napratane A ked sa davam aj do sedu my vychadza brusny sval (to my vzdy doktorka komentuje ze mam napratane brusko)a uz a malicku uz vsade citim pri kazdom pohybe sa vyduvaa uz je velka a ci jej to nejak neublizi🙈 dakujeeem 💋💋
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ahoj, podla mňa to malej neublíži, predsa len je v plodových obaloch a vode, ale keď vstávaš, tak sa snaž vstávať cez bok, nie cez brucho. Akurát si dávaj pozor na dvíhanie ťažších vecí, aby ti nepraskla plodová voda.