Ahojte zacala som 3 trimester a nemôžem spávať mali ste to tiež? Ako ste to riešili 😞
@simona1998 je to strašné ...už chápem ženy ktoré mi hovorili že sa v tehotenstve nevyspim 😂
Aj ja to mam. Zaspávam o 1 rano a od 5 som už hore. Potom poobede ma lame na spánok. Ak sa dá, dospi cez den. Držím palce az ti.to do pôrodu ešte prejde, že by si sa aspoň párkrát vyspala 🙂
@vierocka888 práveže som si myslela že ak nebudem späť cez deň tak večer ma to únavy 😂
@moly09 ja som to vzdala a pospim radsej cez den so syncekom, lebo večer som spala mozno len o hodinu dlhšie ked som vydržala naspat. A potom som bola len viac nervózna a unavena, takže šlofíkujeme spolu poobede 😅
Ano. Plus sa budim k mladsej a som hore medzi 5 az 6... Proste uzasne. Neviem sa dockat porodu.
Tak ja som prvorodička takže deti nemám ...a čo sa týka poobede spánku tak ani nezaspím ...na začiatku tehu som spala už od 9 večer a ťahala som až do rána bez toho aby som sa zobudila 😂 chýba mi železo tak som si myslela že to je s toho 😏
Ja som nespavala celé tehotenstvo
Zaspala večer o 8mej a o polnoci vyspata a do rana hore a cely deň som fungovala
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@moly09 Ano nespala ,behala som furt po dome , bola som už o 4 hore 😅ono to samé prešlo 🙂