Nespavosť v 3. trimestri tehotenstva

moly09
23. júl 2021

Ahojte zacala som 3 trimester a nemôžem spávať mali ste to tiež? Ako ste to riešili 😞

simona1998
23. júl 2021

@moly09 Ano nespala ,behala som furt po dome , bola som už o 4 hore 😅ono to samé prešlo 🙂

moly09
autor
23. júl 2021

@simona1998 je to strašné ...už chápem ženy ktoré mi hovorili že sa v tehotenstve nevyspim 😂

vierocka888
23. júl 2021

Aj ja to mam. Zaspávam o 1 rano a od 5 som už hore. Potom poobede ma lame na spánok. Ak sa dá, dospi cez den. Držím palce az ti.to do pôrodu ešte prejde, že by si sa aspoň párkrát vyspala 🙂

moly09
autor
23. júl 2021

@vierocka888 práveže som si myslela že ak nebudem späť cez deň tak večer ma to únavy 😂

surama
23. júl 2021

@moly09 A ja,ze len ja som divna 😁 Bezne sa posledne tyzdne budim o tretej, stvrtej, piatej a vyspata jak batola 😂 Tak idem kuknut ci skrecok este beha, pokukam vonku, co niekto tiez nespi...minule mi napadlo, ze sa idem okupat 😁 Tiez som v 3. trimestri 😃

moly09
autor
23. júl 2021

@surama presne tak 😂 o 4 ráno behám jak a to chodím späť o 1 ráno alebo o 12 😂 ale lezie mi to dosť na nervy už 😏

vierocka888
23. júl 2021

@moly09 ja som to vzdala a pospim radsej cez den so syncekom, lebo večer som spala mozno len o hodinu dlhšie ked som vydržala naspat. A potom som bola len viac nervózna a unavena, takže šlofíkujeme spolu poobede 😅

ivangeline
23. júl 2021

Ano. Plus sa budim k mladsej a som hore medzi 5 az 6... Proste uzasne. Neviem sa dockat porodu.

moly09
autor
23. júl 2021

Tak ja som prvorodička takže deti nemám ...a čo sa týka poobede spánku tak ani nezaspím ...na začiatku tehu som spala už od 9 večer a ťahala som až do rána bez toho aby som sa zobudila 😂 chýba mi železo tak som si myslela že to je s toho 😏

gvenduska
25. júl 2021

Ja som nespavala celé tehotenstvo
Zaspala večer o 8mej a o polnoci vyspata a do rana hore a cely deň som fungovala

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre