Môžem mať také kľudné dieťa? Alebo v čom môže byť problém? 😏 Som 27+5tt a ja skoro vôbec necítim pohyby bábätka. Na poradniach je podľa doktorky vždy všetko v poriadku. Pohyby cítim len keď ležím na chrbte alebo na pravom boku a to aj tak len niekedy. Ďakujem
Kde mas placentu? Nemas ju vpredu? Vtedy mozes menej citit pohyby....
@klaudiadia99 mám to isté. Placenta vpredu.. Pri prvom to bolo úplne iné, placenta bola ale vzadu.
@diamond007 ale nieje to nejaký problém že ho moc necítim?
@ikonica neviem kde mám placentu 😏 dočítam sa to niekde?
@klaudiadia99 ak nevieš kde je tak vpredu určite nebude. Buď rada že ťa nebudi deň aj noc nekope do rebier az to boli a netlačí na tepny. Ziadny problém to nie je. Možno to bude kludnejsie bábätko čo ocenis po porode
@diamond007 nie neviem kde je a ani mi to doktorka nepovedala. Vždy na poradni je všetko v poriadku. No má také dni že sa nejako natočí a tlačí ma ale väčšinou má také dni že ani neviem že som tehu a musím vybrať angelsound a skontrolovať ❤
@klaudiadia99 deti sa v brusku cez deň nehýbu veľakrát, len v noci alebo úplnom kľude... Maximálne babo má potom pretoceny deň/noc. Inak určite je zdravé
@klaudiadia99 tiez som to tak mala, placenta vpredu a dieta velmi nizko polozene. Nikdy ma nekopol tak naozaj. Jedine som citila tu vahu toho babatka ako bolo dost dole. A je vlastne aj taky kludny ako sa narodil.
@klaudiadia99 v tehotenskej knižke by malo byť napisane
@klaudiadia99 nie kazde dieta sa hybe nejak intenzivne. Napr prve dve tehotenstva ziadne extra pohyby,deti mam zdrave aktivne. 3babo uz viac aktivne,ale toto 4mimi je neskutocne,co robi vo dne i v noci. Neboj,urcite je vsetko v poriadku🥰
Je to určite v poriadku môj syn sa tiež ledva pohol sem tam nejaký kopanec ale inak si v kľude sedel na prdke celú tehu na jednom mieste
v tomto tyzdni som i ja mala obavy, ze zrazu sa prestalo vrtiet....dalsi tyzden uz tancovala ako na diskoteke 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@klaudiadia99 buď rada a užívaj si to.