Nejde rozbehnúť pôrod

tehotna85
24. máj 2019

Dobry..mam taku otazku...som uz tyzden po druhom tp....vcera ma hospitalizovali (mala som 2x potrat neviem ci to suvisi) no dali mi vcera aj dnes injekciu do zadku vyvolavacku vobec nezabrala zajtra mi daju tabletku na otvorenie..myslite ze sa to pohne?? Stretli ste sa s tym?? Ak nie potom uz len cisarsky???

candies
24. máj 2019

Mne tabletky zabrali ... dostala som tri ale kontrakcie nabehli už po prvej len nepravidelne a neotvárala som sa. V utorok ráno som dostala prvú , večer druhu a v stredu ráno 3... v stredu večer mi pichli buscopan a štvrtok na obed som porodila

sapetka
24. máj 2019

@tehotna85 mne dali prostaglandinovy cipok a za hodinu sa porod rozbehol

lacibo
24. máj 2019

@tehotna85 a načo ti to vyvolávali? termíny nie sú vždy presné..

candii
24. máj 2019

@lacibo lebo je týždeň po TP, môže prezrieť placenta a pod., to nie je sranda.

lacibo
24. máj 2019

@candii ja som rodila tretie týždeň po TP a všetko chvalabohu o.k., prietoky kontrolovali každý deň a vždy bolo všetko dobre, tak ani neriešili vyvolávanie..uvidíš aj malé pôjde von, keď sa mu bude chcieť, ani vyvolávačky nie sú 100 %..ja by som na Tvojom mieste určite čakala, kým sa to samé nezačne, pokiaľ je všetko v poriadku samozrejme..prajem veľa šťastia a zdravé bábätko🙂

janka474
24. máj 2019

@tehotna85 väčšinou dajú tabletku na zmakcenie krčka, potom infuzku a potom to ide... Neboj, za chvíľu to budeš mať za sebou a budeš sa tešiť s babikou v náručí 😁😉... Ak už aj nie...

tehotna85
autor
24. máj 2019

@lacibo tak ze mam menej plodovej vody a prezretu placentu

tehotna85
autor
24. máj 2019

Joj dakujem...nie lezim stale a nic....tak verim ze sa rozbehne....ked som uz cakala 9 mesiacov..tak uz sa to da....len ze sim v nemocnici

ankare
24. máj 2019

@tehotna85 držíme palce!

malinajahoda
24. máj 2019

@tehotna85 ja som sa po vyvolávačke neotvárala, tak nakoniec akútny cisársky.

lacibo
24. máj 2019

@tehotna85 neboj sa, dobre bude, prihovor sa bábätku, nech už teda ide, keď to inak nejde 😅to si nerobím srandu, mne to fungovalo, odtiekla mi voda a kontrakcie žiadne, tak som to musela takto riešiť..😉

lacibo
24. máj 2019

@lacibo a do dvoch hodín bola na svete..🙂

ivka2112
25. máj 2019

@tehotna85 tabletka mi moc nezabrala, dali mi potom este do zily oxytocin a potom epidural, ked som bola len na 2cm otvorena, a po epidurale bol maly do 40 min vonku.

zuzka1008
25. máj 2019

@tehotna85 ahoj, mala by si byt aktivna potom sa to rozbehne,tedawak nemas zakazane
Chodit po schodoch ,prechadzky..
Nie lezat,potom to bude trvat dlho

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre