O týždeň rodim, ale vôbec sa tak necítim. Mam na mysli, ze nepociťujem bolesti, spím normálne na polobruchu, nemám dychavicnost, brucho mi ne kleslo. Čiže ako keby som nebola tehotná 😀. Manželovi vravím, ze pred mesiacom som to mala ťažšie ako TK je teraz
Ja som tiez necitila pri 2. a 3. Tersz uz citim. ;D O 2t rodim. Telo sa pripravuje.
Ani ja som sa tak necitila pri prvom. Mala som nakoniec vyvolavacku na 10.den
@vasjar
ahoj, mne na termin vyvolavali koli cukrovke v 40 tyzdni. Ani len naznak poslucja ci kontrakcie. V den porodu som bola minimalne otvorena- teda skoro zatvorena. Supli vyvolavacku formou tablety a o 6 hodin od prvej kontrakcie bol maly na svete.
Neboj, ono to bud pride alebo sa dopomoze. Drzim palce, nech mate pekny porod obaja a uz coskoro 🙂
@vasjar no to je príznak že ti to brucho kleslo, čiže netlačí na rebrá, branicu ....čiže kleslo a preto netlačí
Bud rada, že nemáš posličkov, spíš dobre, užívaj si to. Ja som tiež nemala pokles brucha do poslednej chvíle a užívala som si aj posledné dni (konečne všetky detské veci oprate, vyzehlene, detska izba zariadená). Tak som si ešte 2dni pred pôrodom uzivala leto na výstave a na miestnom hudobnom festivale, 18 hodín pred pôrodom som si užívala slniečko na pocuvadlianskom jazere ☺️ a potom deň pred termínom z ničoho nič odtiekla v noci plodová voda a o 10hodin bol malý na svete.
Ja som tiez nemala absolutne pocit, ze idem rodit. Ja by som mohla byt tehotna aj 12mesiacov, podla toho ako som sa citila 😀. Dokonca som prenasala 4dni. 28meho som si sla lahnut a par minut pred polnocou som sa nahle zobudila, sadla si a odtiekla mi plodova voda. Kontrakcie začali v priebehu par hodin.
Nic z toho som ani ja nemala. Max som bola unavenejsia. A zle mi bolo ako cele tehu.
Dokonca ani par hodin pred samotnym porodom mi nic nebolo. Teda ratam 3-6hodin pred.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Bud rada. Ono to príde, a budeš vedieť presne že už to začalo. A ak nie, tak vždy je možné vyvolať pôrod. Nestresuj sa a užívaj si tie kľudne posledné dni 🙂