Ahojte baby, je normalne ze dva tri dni necitim pohyby babatka? Som v 30. tyzdni tehotenstva. Dakujem
uz si mala byt na pohotovosti...to je moc dlho...ja som necitila par hodin ale bolo vsetko ok..drzim palce
No nie je normalne necitit 2-3dni pohyby... uz si mala byt davno u lekara
Dúfam, že si už na ceste na pohotovosť. Držím palce.
@lucka2506 nie nie je to normálne. Ja som v 39 týždni cítila Pohyby večer pred spaním. Ráno som za zobudila a ticho. Počkala som ešte asi dve hodiny. A bežala som na pohotovosť, že posledný pohyb bol pred 12 hodinami. Dcérka zomrela pravdepodobne niekedy v noci.
Napíš sem, ako si dopadla
Nie je normalne,ze sa po 3 dnoch na toto pytas na socialnej sieti🙈 Uz po 1 dni si mala byt na pohotovosti. Takto velke dieta sa musi hybat kazdy den.
Pohotovosť.
Ja som 29 a cítim každý deň. Pohotovosť
Ako si dopadla? Všetko ok?
Ja som 28 a keď necítim 2 hodiny tak už som hotová i keď mám lenivejsie bábätko ozve sa pravidelne poklopem ❤️
Mne keď sa zdá, že necítim pohyby tak si dám niečo sladké a ľahnem si na ľavý bok a vždy sa ozve aspoň že na chvíľku 🙂 treba si pohybu sledovať každý deň a ak sa ti niečo nezdá, tak sa ísť dať pre istotu skontrolovať. Prvé tehotenstvo som mala také, že krpec bol extrémne lenivý a cítila som ho len keď som si ľahla na bok 🙂
@aknamorka22 u nás zaberá, keď vypijem pohár studenej vody, alebo keď niečo robim a potom si sadnem, to neznesie a protestuje.
@fleur1111 záleží to podľa mňa aj od dieťaťa aj od toho ako máš placentu, maternicu a pod. Ja som prvého naozaj cítila veľmi slabo. Keď som sedela alebo chodila tak nikdy. Iba keď som si ľahla. Toto druhé cítim vkuse nech robím čokoľvek :D
Nie je to normalne. Namiesto pisania tu si mala ist na pohotovost! To co za otazku? Dva dni necitis dieta, neprislo ti to divne? Dufam, ze vsetko dobre dopadne 🍀
@lucka2506 zeny, nestraste je ju...mne sa stalo v 25. tyzdni, ze som dva dni necitila pohyby. V prvy som len volala lekarke, druhy som k nej vystrasene naklusala...babatko bolo otocene smerom k placente a aj ked sa na utz hybalo, ja som necitila nic..k lekarke radsej 5x zbytocne ako lutovat, no z vlastnej skusenosti uz viem, ze aj dva dni mozu byt ok...
@rivini mne vzdy duplovali, ze pohyby musim citit kazdy den.
@rivini Dieta v 30.tyzdni je ale o dost vacsie ako v 25tt,kedy uz ma podstatne menej miesta a kazdy pohyb ruky,aj nohy je uz citelny,aj keby mala placentu neviem ako. Ja som mala raz placenty vpredu,raz vzadu a kazdy den som citila aspon pretocenie. Necitit nic 2-3 dni v tomto tyzdni,je ozaj podozrive. Nestrasime ju,to ti povie kazdy lekar.
Ako si dopadlo? Všetko dobre dopadlo? ❤
Som v 23. týždni, mám oproti prvému synovi celkom pokojné druhé dieťa, ale minimálne raz za hodinu ho cítim kopať alebo sa hýbať. Určite navštívilo hotovosť.
@alzbeta311 ano všetko dopadlo v poriadku babatko sa rozhybalo a je zdrava
@lucka2506 ja som 28tt a ked necitim pohyby co len hodinu uz panikarim
@lucka2506 bolo otocene? Lenive?
@miskamicha to zas nemusite po hodine, babatka v brusku aj spia 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@lucka2506 určite choď na pohotovosť, to nie je dobré podceňovať