Ahojte. Pocitovala niektora z vas nechutenstvo v 3. trimestri? Nasilu jem, aby som nebola hladna ale vobec na nic nemam chut a obcas ma napina aj na vracanie...Dakujem
ja som tiež nemala bohvieaku chuť do jedla, tiež mi nechutilo to som vtedy dokazala zjesť len ryžu varenu a zemiky na každy sposob tei boli skoro každy den ešte aj den pred porodom som dostala prišernu chuť na zemiaky v pahrebe a ráno som už išla do nemky 🙂 , ked tak zeleninu nejaku k tomu - polievky mi prestali uplne chutiť, oblubene jedla všetky, sladke som ani vidieť nemohla, len zmrzlinu ta musela byť každy den či zima alebo teplo bolo, hrozno a slane veci na to som mavala chuť, zelene jablka . v druhej polovici sa to trošku zmenilo už som byvala hladna častejšie a tak som jedla aj 5- 6x denne aj večer okolo 23h veboc mi nevadilo kolko je hodin bola som hladna tak som niečo zhltla len mi začali rane nevolnosti 4-5 mesiac ale len ráno ked som otvorila chladničku potom bolo už dobre, niekedy ma len naplo a niekedy som sa porozpravala s WCmisou 🙂 , v tretej polovici tiež mi nejkao nechutilo jesť lebo už ma mala tak tlačila pod prsiami že niekedy až slzi do oči a posledne 3 tyž. pred porodom som mala kyselinu stale.
moja dr. mi povedala že babo je ako maly parazit zoberie si z mamičky všetko to čo potrebujem a zas telo mamičky si to vyžiada ked to bude chybať a budeš mať na to chuť ale treba si najsť to čo ti chutia najviac aj keby si mala cele prve 3 mesiace jesť len to ale aspon niečo a hlavne kyselinu listovu jesť!! ono sa to všetko bude počas tehu meniť každym dnom to čo ti nechutilo včera tak na dalši den sa nebudeš mocť dojesť 🙂 pri sone ti budu važiť a merať babo keby sa dr. niečo nepozdavalo určite by ťa upozornil!! 🙂
@lulaband myslim, ze ked uz vela nanapapas nevadi, mozno je baby uz akurat, a nema kam priberat 😀 , skus pytat na sone, ked nemas info ci ste okej 😉 , urcite dodrzuj pitny rezim, ved je stale vo vodicke, ani ja uz teraz moc nenajem, ale mi sme dost bribrali, pred mesiacom tam to vnimam, ze obra nechcem, a ked nepyta, tak pijeme vela 😀
@lulaband bezne sa s tymto pasujem kazdy den. jem male porcie, lebo potom by mi ostalo zle. jedine co mi chuti je ovocie, toho mozem viac. ale s masom musim bojovat 😝 keby bolo po mojom ani ho nejem.
veeeeeelmi pekne Vam vsetkym dakujem za rady a podporu. ..
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@lulaband Pri prvom tehu som uz ku koncu nemala chut jest. Teraz som to zacala pocitovat uz od 2.trimestra. Ale snazim sa viac jest, lebo babo je mensie a nechcem aby malo nizsiu vahu nez dcerka ked sa narodila.
Myslim, ze je to normalne nemat chut jest, kazda zena to preziva inac. Jedna sa napchava, dalsia je normalne ako aj predtym a niektore nemaju na jedlo chut vobec.