Ahoj chcem sa vás opýtať že či ste tiež pociťovali nechuť do jedla v 3 trimestri ..
1 trimester som cely prevracala, nemohla som pomaly ani nič vložiť do seba lebo to išlo hneď von.. 2 trimester som zas išla zjesť všetko čo som videla, jedla som aj o 11 večer
No od 28 týždňa mi nejak prestalo chutiť jesť,a keď sa aj najem tak úplne malu porciu a som plna.. jedla čo mi kedysi chutili teraz ani nemôžem vidieť.. stačí keď sa aj vody napijem tak mám taký pocit plnosti v žalúdku, a začne sa mi už grgať kyselinou..
Máte s tým niektorá skúsenosť ? O týždeň idem na kontrolu, ale tak rozmýšľam ísť aj skôr
Ďakujem za odpovede
@nika12323 Ja som tiež prevracala prvých päť mesiacov, potom som mala mesiac pokoj a prišla záha, čiže som zas nič nejedla. Naučila som sa že pomáha keď zjem polievku lebo tá ma zasýtila no nevybehla záha a vedela som že bábätku ide aspoň nejaká výživa. Potom som cez deň len trošku vyhrýzala keksíky aby som aspoň čosi zjedla 😁 na záhu mi inak pomohol gaviscon 😁
Treba skúšať, pokiaľ nič nepomôže tak treba zájsť k doktorovi.
Mne nechutilo celé tehotenstvo, už na mňa doktor pozeral krivo ako málo som pribrala. Dieťa si z nás zoberie čo potrebuje
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
no som na tom podobne a stale mi v hlave vrtaju myslienky, ci dieta ma vobec vyzivu ak dokopy nic nejem. tiez zjem rano jogurt, potom desiata tvaroh, obed len zeleninovy salat, sunku, syr, vajce... a vecer znova len nejake mandarinky, banan alebo jogurt...je to hrozne, ak zjem nieco cesnakove je mi zle, vsetko co obsahuje nejake umele latky hned citim na zaludku, minule som si dala v praci polievku hraskovu, vecer som myslela ze umrem, ako mi z nej bolo zle. ono mam pocit, ze moje telo teraz citi kazdu chemikaliu v potravinach...