Ešte pred mojím tehotenstvom som si žila ako hurminek válku,pila som ,fajcila menila partnerov áno odcudzujte ma ale taká som bola...No stretla som môjho muža a zmenil mi celý svet,nepijem,nefajčim a stále som tá najhoršia ja celé mesto vraví že som alkoholička a pijem počas tehotenstva a nieje to pravda,ani nefajčím ani nepijem a majú ma plnú hubu a už nevládzem každému vysvetľovať aká je pravda...
@nestastna077 no tak s takou historiou sa im necuduj....ale kazdy ma pravo na zmenu,ked si sa rozhodla zmenit zivot....neries inych,oni tiez potrebuju cas,aby si na teba ako "novu"zvykli 😉
takze hlavu hore,tes sa na babo a uzivaj tehu...teraz si citlivejsia,takze si mozno aj viac veci pripustas...to sa casom vsetko utrasie 😉 aj babske reci,aj klebety,aj ich bude zaujimat niekto iny 😀 😀
@nestastna077 ja vždy tvrdím, že hlúpim ľuďom ústa nezatvoríš....čokoľvek by si urobila ináč, našli by si dôvod, pre ktorý by ťa odsudzovali....je pekné, že si sa zmenila...uvedom si ale, že si sa nezmenila kôli ľuďom,ale hlavne kôli sebe a tvojej rodinke.....možno si sa z tvojho "pestrého" bývalého konania poučila a možno nie...v každom prípade by som na tvojom mieste riešila len svoje vlastné šťastie a nie kecy cudzích ludí, ktorých zaujímaš len do momentu, kedy si ty tá "zlá"
@nestastna077 U nás na východe sa hovorí "každé čudo tri dni trime". Neboj to sa utrasie...Nebuď smutná. Tež sa z toho, či si dosiahla. Teraz, keď si tehotná nie je dobré sa stresovať. Hlavu hore.... Ostatní ti môžu buť ukadnutí... Ak máš oporu v manželovi a spolu sa tešíte na bábo, tak toto je tá najkrajšia vec, ktorá ťa mohla postretnúť.
a k tebe nešťastná moja sesternica bola iný kvietok a robila väčšie bludy a môžem povedať že tak ako sa ona stará o deti a manžela jej môžu najväčšie svätice a tie čo sa robia dokonalé závidieť!!!!
@doliva tak,tak...veru...aj ked sa to niekedy mozno zda 'divne",ale z mamiciek,kt. boli pred babatkom "zivsie" zvyknu byt nakoniec super mamicky....takze urcite netreba ludi odsudzovat iba na zaklade minulosti
@terezka1947 a je to tak oni sú už vyietané všetko majú odžité,si vážia svoj rodinný život a je tam malý predpoklad že podvedá aj manžela opustia deti....lebo už maju všetko odžité,ani ja som nebola svätá z hanbi si môžem kabát ušit a teraz som rada že mám svoj kľudný život,a sesterka ta bola eso na entu a naozaj s polky ak ja budem taka žena a matka mám vyhrané 😀
@doliva hm,tak ja som bola za "slusnacku" 😀 ...ale tiez by si sa mozno divila,ze je to niekedy horsie 😒 ....lebo som bola za kazdu srandu(taku normoalnu,no 😀 )...a potom som tiez za sebou pocula hlasy a citila pohlady 😕 ....no,ale k teme...aj ked som nebola nejako extra uletena...nemam rada,ked sa odsudzuju ludia za minulost...ja sa snazim brat ludi aky su teraz...ake vyznavaju hodnoty,atd...takze ako som pisala,kazdy ma narok na "novu"sancu,bez ohovaraciek 😀
@nestastna077 ešte to nejaký čas potrvá, kým okolie pochopí, že sa situácia zmenila. Sú ľudia, ktorí žijú len z minulosti - hlavne z minulosti tých druhých. Myslím si, že pokiaľ zotrváš tam, kde bývaš, vždy a navždy sa nájde niekto, kto sa tvojej minulosti dotkne. Ale tí už budú v menšine. Tak len pevné nervy a...vydržať....a naučiť sa nevšímať si. 😵 🙂 😉
Minulost je ako tien, nejaky cas nas nutne prenasleduje.
Navyse, "okolie" ma istu zotrvacnost a ma rado klepy a ohovaracky.
Casto aj najblizsie okolie ma nejaku podvedomu tuzbu "nepustit nas dalej vo vyvoji", testuje ci sme dost pevni, ci nas nestiahnu naspat.
Hlavne teda tie dobre zmeny drazdia, ludia nedopraju a akoby zavidia kazdu aj malu snahu niekam sa vychylit, nieto este velke zmeny. Nerobia to vedome, je to nieco akoby z tej zlej casti ludskej prirodzenosti, vacsina to nevie ovladat.
Nemaj im to za zle. Aj ked chapem ze je to unavujuce. Skus si to nevismat. Nie robit sa ze si to nevsimas, ale naozaj nevsimat.
Bud rada ze prisla zmena, tes sa z nej, ved si ju nerobila kvoli okoliu ani preto aby ta uznavali, ked sa novou rolou naplnis, povznesies sa nad klebety.
Casom to opadne. Cas je lekar na vsetko.
@terezka1947 presne ja sa napr:stahujem prec aj s mojim muzom,tiez som urobila pár hlúposti ale ja stále vravím :Zabudol vul,že celecom bul 😀 a na každú šviňu voda vre 😀 a to ohovárať ťa bude len ten čo sa hanbí pozrieť na svoj vlastný bordel....A možno je ta Nešťastná aj pekná,aj múdra aj ma muža pekného tak nech sa nečuduje že tie klebetnice ide šľaknúť 😀
ze celemu mestu 😀 to si fakt z Ba? tak ja som o Tebe nepocula 😀 a nikomu nic nemusis vysvetlovat... jednoducho Ta dobehla minulost, ale to prejde... ked len tak, je to ok... zdravie je prednejsie... navyse, mas rodinku, parada, takze si tym, co je a tes sa na to, co ma byt... co bolo bolo, uz nezmenis... ti, co chcu psa bit, palicu si vzdy najdu, takze... ignorel 🙂
@doliva hehhee,tak to bolo trefneee,veeru,najviac hovoria vzdy ti,co by mali mlcat 😀
nerieš ľudí!!!..vždy sa nájdu neprajníci,,ži si svoj život...máš ho len jeden,,,,a oni robili to isté neboj sa,,,len na to už zabudli!!!! tak hlavu hore a buď šťastná!!!...ono na každého raz príde,,,a je to potvrdené,,,naozaj...
tak veľa síl prajem 🙂
@nestatstna077 welcome in Slovakia! veď to je bežné buď rada že nežiješ na dedine a neber si to k srdcu.
a prečo chodíš a každému vysvetľuješ,z akého dôvodu musíš byť pred každým pekná,tvoj muž si ťa zobral aj s tvojou minulostou,tak musí počítať ,že sa niečo dopočuje a ešte niečo aj keď budeš tá najlepšia mama na svete ,vždy sú v tvojom okolí milý ľudia ,ktorý si na teba niečo vymyslia a absolútne nech ti to netrhá žily,vieš ako my tu na dedine hovoríme ,okolo domu ostnatý drôt a ani suseda zaň nepustiť a čo sa deje za ním nás absolútne netrápi 😉
to je taka mentalita ludi, nemaju co na praci a staraju sa o druhych, staci ze ta vidia s niekym na ulici kecat a uz s nim aj spis, raz si zapalis a uz si fajciarka, raz ta uvidia opitu a uz chlasces, no ohovaraju lebo nemaju co ine na praci... kasli na to, co ine ti ostava
kazdy skandal trva tri dni
okolnostiami starsimi ako 5 rokov sa nema clovek uz zaoberat.
sa tym riadim a nikoho neriesim, nepocuvam...
poradím ti nerieš názory ľudí lebo sa scvokneš... a ešte keď to riešia cudzí ľudia..
nikomu nič nevysvetľuj, čím viac im budeš hovoriť ako si sa zmenila tým ti budú veriť menej. Zmenila si sa, chcela si to, dosiahla si to pre seba, pre muža a pre dieťa. Ten kto ťa pozná najlepšie a najdlhšie určite vidí zmeny a povznesie sa nad tým čo si tvoje okolie o tebe myslí. Kašli na nich, zmenila si si život a to je hlavné 😉
@nestastna077 trošku to otočím: ako si si dovolila takto "zoslušnieť" a zobrať im možnosť ohovárať tvoje výstrelky???? 😀 Jednoducho vedia, že ťa už nebudú mať za čo ohovárať. Teš sa z muža, zo svojho bábätka- užila si si (horšie sú na tom tie, ktorých takéto vyčínanie drapne až keď majú rodinu).
@nestastna077 ak si silna,nevsimaj si to a kasli na nich..ak mas labilnu povahu a vyslovene ti je z toho na lieky,tak by som porozmyslala nad zmenou bydliska..Ludia sa nezmenia,su zakerní a obzvlast v mensích mestach,pripadne dedinach,tam sa dennodenne rozobera kazda kravina od domu do dmu..Ja som mala podobny pripad ako ty a menila som od zakladov cely zivot,aj bydlisko..aby som mohla zacat plnohodnotne zit od znovu s mojou rodinou a mam svaty pokoj..ja som ale ten slabsi clanok a rýpčky a ohováracky som jednoducho nezniesla 😒
@nestastna077 Nevysvetluj. Casom to ludom doklapne aj samym..
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@nestastna077 Nevysvetľuj!!! kašli na nich žiješ z nimy alebo z nich?nie!!! ži pre svojho manžela a dieťa,možno závidia že si sa tak postavila na nohy a pije im to krv....Kašľať na všetkých a každého takto sa len zničíš,ja mám doma oca alkoholika a ten stále do okola opakuje to isté jak papagay Arara...to ignoruj inak sa zblázniš...Ty vieš svoje aj tvoj muž a ostatným sa tak akurát vyser....