Ahoj. Aky mate nazor na kokosove matrace? Ked uz by som kupovala tak jedine kvalitnejsi, traumeland. Molitanovy nechcem a potom tie fakt fest dobre stoja cez 200 eur a to uz mi pride prehnane...dakujem.
tak kokosovy sa uz vraj neodporuca...
@mirola pre babatko myslim☺
@jarhal ja uz som debil z toho....
@jarhal prečo nie?
@amalka1991 tak my máme za 36 euro ale molitan, má dve strany je 10 cm kvalitný poťah. Podľa mňa stačí na tie dva tri roky
@amalka1991 tak najlespi je obyc molitanovy a tvrdsi..zas netreba prehanat najdi si ze posleden vyskumy uznali ze kokosove vlakna nie su az take vyhodne pre deti
My sme mali kokos-molitan-pohanka a veru som nepoznala, čo je to spávať v manželskej posteli s bábätkom 😊
@amalka1991 koľko ľudí, toľko chutí, ja radšej spím na tvrdšom, preto som aj malému kúpila kokosový matrac, zdal sa mi pevnejší ako ten molitan makký, malý je spokojný a spí rád v postieľke, takže ja som za kokos
pre babatko kokos nie, ale tvrdsiu penu, ked sa bude stavat. najlepsie jednovrstvovy, bez lepidiel. dospely potrebuje uplne nieco ine ako babatko, ktore rastie a cestuje v postielke. 🙂
@amalka1991 kokosová vrstva slúži iba jeden účel...matrac je tvrdší,pevnejší,vyšší, vydrží o niečo dlhšie...nemá žiadne iné účinky ani pozitívne ani negatívne..
do postieľky úplne stačí jednovrstvový materiál a vyberieš si podľa ceny..bud prírodné peny,alebo obyčajný molitan...tak či tak,tak je dieťa 2r.,potom ide na veľkú posteľ..
ja som mala aj molit.aj kokosovy.oba su ok akurat ze kokosovy je extra tvrdy dokonca pichlavy a hodne tazky
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
My mame kokosovy a je super. Nas stal ale 800 eur a je od danej znacky z lacnejsich, tak neviem ci chces konkretne parametre.