Návaly tepla v treťom trimestri

jessinocka
4. jún 2014

Baby, od vcera vecera mi je nejako divne, hocikedy na mna pride horucava, zaleje ma pot, ocervenie tvar, je mi az na odpadnutie, musim sa ovievat...po chvilke to prejde, trva to par sekund...tlak mam OK. Je to v tretom trimestri normalne? Som v 33tt.

zita19
4. jún 2014

@jessinocka Je to pomerne caste. Hormony... Je to ako navaly v prechode.

jessinocka
autor
4. jún 2014

@zita19 dakujem, myslela som si, len som sa chcela uistit, ze to je ozaj normalne 🙂 takze sa mozem tesit na prechod ☹

bambulka.nz
4. jún 2014

Mna dnes tak zalialo teplo a malo som pocit ze mi az usi horia 😀 .bud pokojna je to normalne

bzzzz
4. jún 2014

@jessinocka Ahoj. Ja som v treťom trimestri a nemám návaly, je mi horúco vkuse. Vkuse som mokrá a mám pocit, že smrdím ako tchor. Veru bude veľmi ťažko vydržať do júla. A pri prvom bábätku som potom mávala také návaly ako popisuješ z kojenia. Niekedy som musela až dcérku od prsníka odtrhnúť, lebo ma oblial pot a myslela som, že odpadnem. Toho sa teraz strašne bojím, lebo sa narodila v zime a neviem si to predstaviť, keď bude 35 °C. Všetko sú to hormóny, je to normálne.

jessinocka
autor
5. jún 2014

@bambulka.nz
@bzzzz
Dakujem zienky, som kludnejsia...takze vetrat, vetrat, vetrat a bez vejara ani na krok 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre