Nádcha pred plánovanou SC - čo ak neprejde?

romanka_369
20. jan 2020

Baby nikde som nenasla podobnu diskusiu..teraz vo stvrtok 23.1. mam planovanu SC a ja som do dnes rana chytila nadchu a strasne ma boli hrdlo..budem si kloktat slanou vodou a aspon sa nadparovat kym v stredu nastupim snad to prejde..ale co v pripade ze neprejde.?..mate nejake skusenosti.?dakujem

tmavovlaskakatka
20. jan 2020

Ahoj, ja som dostala nádchu pred sekciou, aj hrdlo ma bolelo, nikto to neriešil. Normálne mi urobili sekciu.

romanka_369
autor
20. jan 2020

@tmavovlaskakatka jaj tak to si ma potesila😊👍..som sa zlakla lebo je to v podstate operacia a vzdy som pocula len ze treba byt zdravi..

gir
20. jan 2020

Ja som pred SC veľmi kašľala, dokonca som tri dni mala ATB. Keď pichal spinalku, tak som povedala, kedy nezakašlem. Veselšie to bolo po SC, keď som po dvoch hodinách sedela na posteli a kašľala.

romanka_369
autor
20. jan 2020

@gir ooo tak to ti teda vobec nezavidim😞.. To musela byt riadna bolest..

janka54321
20. jan 2020

@romanka_369 keby islo o iny planovany operacny vykon tak ho odlozia, aj mne sa to stalo..14 dni pred nesmies mat prekonane ziadne ochorenie, ale v tomto pripade to musia spravit, mozno budes mat len spinal a ked kasles, tak ta bude boliet pri kaslani brucho, rana

romanka_369
autor
20. jan 2020

@janka54321 ano to sa ma na anesteziogolii pytali ci som bola poslednych 14 dni chora..ale nebola som..teraz bol syn chori tak asi bacil skocil aj na mna no a nastastie zatial nekaslem..

dzejsik
20. jan 2020

@romanka_369 nechceš skúsiť Dorytricin? to je lokálne antibiotikum, cmúľačka, veľmi dobre zaberá ... poprípade aspoň Florsalmin - to je šalviová tinktúra, tá je silno protizápalová, strieka sa do hrdla ... alebo skĺbiť oboje 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre