Chcem sa spýtať na ktorý týždeň vám naplánovali cisársky rez? Okolo 38 týždňa? Ja som v 31. 🙂
Mňa tiež na 38 tt
na koniec 40tt v oboch pripadoch. nesuhlasila som so skorsim terminom. je to vymysel lekarov. dieta sa nema mimo vaznych dovodov vyberat skor, ako sa zial u nas zauzivalo
Ja som mala 38+4 tusim viac by som uz nevydrzala. Prvy bol akutny v 41- 42
mne na 40tt
mna 39tt
mne na 38tt., ale z dovodu,ze mi odtiekla plodova voda skor tak som mala v 36tt....
Mne na,koniec 39.- 5dni pred vypocuitanym,terminom. A malu na 40.tyzden,3dni pred vypocitanym,terminom.
mne prvy v 40tt,druhy kedze mi odtiekla pold.voda 37tt, a posledny 39tt aj ked som bola uz dva tyzdne predtym v nemocke na sledovanie,kvoli jazve.
39tt, a mala sa aj v ten den sama vypytala na svet 🙂
ukonceny 38 tt, konkretne 38+1 tt
naplánovaný na 38. týždeň ale babenka sa aj tak vypýtala sama, deň pred plán.sekciou mi sama odtiekla plodová voda 😀
mne prvy na 40 tt, ale kvoli chorobe ma tyzden odsuvali takze sa maly narodil na konci 41tt, druhe tehu cakali ci neporodim sama a nakoniec som mala cisarsky na konci 42 tt 😝 Treti bol kvoli oslabenej maternici v 39 tt 🙂
1. bol akutny v termine, 2. v 39.tt-planovano-akutne a 3. planovany v 40 tt.
Na 39 tt.
39tt + 2, ak nie sú závažné prekážky či komplikácie, plánuje sa najskôr na dokončený 38 tt.
39tt
v 40 tt
v deň ukončeného 39 tt
39 tt
prvý v 32 tt + 2 dni a druhý v 39 tt
oni to robia aj podla toho kolký to je mne robili prvý,neplánovaný dva dni po termíne,druhý bol o 8 dní skôr a tretí mi robli hned ako som ukončila 38 týžden,lebo sme nemali dobré prietoky,ale inak by bol tiež tak o tých 10dní skôr
gyndosi teras razia teoriu, ukonceny 39-tyzden, predtym to bol ukonceny 38 tyzden, preto je teraz robi menej planovanych sekcii v termine, kedy ho naplanovali a vacsina je odsektovana skor, - teda akutne, ...treba mat zbalene veci a vsetko nachystane rozhodne skor, ako to naplanuju 🙂
ja 38/2 - planovany
tuším 39
prvý bol akútny;
druhý naplánovaný na 38tt +2.... ale zhodou okolností - presne načas 🙂 malý by totiž (za normálnych okolností) prišiel na svet s najväčšou pravdepodobnosťou v rovnaký deň 😉
Ja som mala naplánovaný na 40tt.a rodila som nakoniec 3dni po plánovanom termíne lebo môj lekár bol na nejakej konferencii a chcela som počkať na neho 🙂
sekciu som mala naplánovanú hned po skončení 38 týždňa - o dva dni na to, nebolo na čo čakať, plodovej vody bolo ešte dosť ale nie toľko na otočenie, takže nebolo na čo čakať 🙂
Nám naplanovali sekciu hned zaciatkom 39tt.....a taktiez som par hodiniek pred naplanovanou sekciou dostala kontrakcie a hned zhurta kazdych 5 min. Takze keby nebol cisarak rodili by sme v ten den tak ci tak 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Mňa naplánovali na 38 tt