Myslíte, že porodím skôr alebo bude bábätko väčšie?

adrianaaaa33
19. sep 2019

Ahojte. Dnes som bola u gynekologicky. Som 33+3 týždeň. Ale babatko je uz na 35 týždeň . A preto myslíte ze pojde skôr vonku alebo to bude väčšie babo? Ďakujem

norikaro
19. sep 2019

@adrianaaaa33 to ti mala povedat ta doktorka to, ze je vacsie neznamena, ze musi ist skor, mozno len bude vacsie, mas nejake priznaky? Otvaras sa? Mas bolesti? Alebo tak?

adrianaaaa33
autor
19. sep 2019

Otvárať som sa začala uz v 28. Týždni ale našťastie uz to prešlo.

pininka1
19. sep 2019

@adrianaaaa33 mne ukazovalo viac ako tri týždne skôr, ale doktor jasne povedal že sa treba riadiť termínom podľa 12tt, lebo keď je dieťa väčšie tak stále ukazuje skorší a skorší termín. Tvoje bábo bude asi väčšie a určite treba vydržať čo najdlhšie, viem to z vlastnej skúsenosti.

a_da99
19. sep 2019

Mne vždy vychádzalo babo staršie ako som mala vypočítaný termín. Tiež som si vravela že asi zle vypočítané a porodim isto skôr, no a nakoniec som rodila na deň presne 😂 ....len babo malo 4230g a 54cm (odhad bol dokonca len 3700g) 😂😂😂

adrianaaaa33
autor
20. sep 2019

@a_da99 tieto odhady doktorov su naozaj zaujímavé :D tak teda ďakujem čakala poriadny valibuk :D

veronikaszabova
20. sep 2019

@adrianaaaa33 ja som mala termin podla sona 27.6 (od zaciatko sa vymykal tabulkam), podla MS 9.7.
Maly je narodeny 11.7

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre