Ahojte. Dnes som bola u gynekologicky. Som 33+3 týždeň. Ale babatko je uz na 35 týždeň . A preto myslíte ze pojde skôr vonku alebo to bude väčšie babo? Ďakujem
Otvárať som sa začala uz v 28. Týždni ale našťastie uz to prešlo.
@adrianaaaa33 mne ukazovalo viac ako tri týždne skôr, ale doktor jasne povedal že sa treba riadiť termínom podľa 12tt, lebo keď je dieťa väčšie tak stále ukazuje skorší a skorší termín. Tvoje bábo bude asi väčšie a určite treba vydržať čo najdlhšie, viem to z vlastnej skúsenosti.
Mne vždy vychádzalo babo staršie ako som mala vypočítaný termín. Tiež som si vravela že asi zle vypočítané a porodim isto skôr, no a nakoniec som rodila na deň presne 😂 ....len babo malo 4230g a 54cm (odhad bol dokonca len 3700g) 😂😂😂
@a_da99 tieto odhady doktorov su naozaj zaujímavé :D tak teda ďakujem čakala poriadny valibuk :D
@adrianaaaa33 ja som mala termin podla sona 27.6 (od zaciatko sa vymykal tabulkam), podla MS 9.7.
Maly je narodeny 11.7
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@adrianaaaa33 to ti mala povedat ta doktorka to, ze je vacsie neznamena, ze musi ist skor, mozno len bude vacsie, mas nejake priznaky? Otvaras sa? Mas bolesti? Alebo tak?