Môžem si v 35. týždni napustiť vaňu?

alzbeta812
7. máj 2020

Ahojte.....mam otazocku som 35tt a zatial.som.sa len sprchovala ale posledne dni by som si dala vanu myslite ze v klude.mozem? Nie.horucu ale taku letnu vodu 🙂
A myslite ze si.mozem.dat aj neake bublinky alebo olejcek.alebo.nieco?

zajacik85
7. máj 2020

Ja som sa počas celého tehotenstva kúpala vo vani. Len som musela oželieť moju obľúbenú horúcu vodu. Bublinky tiež nemajú prečo uškodiť. Ja som toto nikdy neriešila, čo už len na vode a mydle môže tomu dieťaťu v bruchu uškodiť? Jedine na tú teplotu vody dať pozor a podľa mňa všetko v pohode.

alzbeta812
autor
7. máj 2020

@zajacik85 aj ja som vzdy milovala horucu vanu hlavne v zime no.leze tuto zimu v tehu to nebolo mozne ale uz som si zvykla aj na tu letnu vodicku 🙂

kigusha
7. máj 2020

ja sa kupem cele tehu a v pohode 🙂 aj doktor povedal, ze nevidi problem ..

stanulienkat
7. máj 2020

A preco by si sa nemohla kupat?

alzbeta812
autor
7. máj 2020

@stanulienkat ja som to radšej neriskovala ale teraz ked tak.rozmýšľam ze vsak niektore v tehu chodia do kupelov a bazenov :D

evinka3007
7. máj 2020

Cele tehotenstvo som sa kupala, mne bolo vo vani najlepsie 🙂 a ked som isla rodit tak som viac bola v sprchach nez na samotnej vzdycharni 😂

smejko25
7. máj 2020

@alzbeta812 ked som prenasala som sa kazdy den kupala v takej teplejsej vode ale porod to nespustilo 😁😁

pracujucazienka
7. máj 2020

Ja som sa kúpala síce doktor povedal že radšej sprcha ale ja si myslím že to aj kvôli infekcii..takze ja som vždy poriadne umyla vaňu aby som sa s kludnym svedomím mohla macat ale potom bol skôr problém ladne sa zdvihnúť z vane keď som tam toľko prelezala

hennyinnsbruck
7. máj 2020

Aaaaah milovala som teplú vaňu 🤭🤭🤭horúcu.... Dvere som mala otvorene do kúpelne lebo by som z toho tepla skolabovala 😂😂😂ale furt som sa macala..

Jasne ze môžeš, mohla si celé tehotenstvo 😂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre