Zdravím 😊
Dievčatá čo si myslíte o ľadových nápojoch , zmrzlinach a celkovo o konzumovaní dosť studených veci počas tehotenstva ? Môže to uškodiť bábätku ?
@abcdefgahc ja som zo zmrzliny vracala v prvom trimestri, takže teraz to už neriskujem a vydrzim radsej 2mesiace aj ked stať sa nemusi. Inak nevidim dovod prečo by sa studene nemohlo
@abcdefgahc ak to nie whisky s ľadom, uškodiť nemôže
@abcdefgahc to faaakt?
A ako by to uskodilo? 🙈🤷♀️
Myslis ze ci mu nezmrzne mozog ako dospelemu ked zje vela studeneho ? 😁😁
Skoro každý deň mám zmrzlinu alebo nanuk a dnes ešte aj ľadový čaj 😃😃😃 skoro som odpadla v tomto teple pod tým rúškom, zachránil ma tieň, lavička a ten čaj 😃
@abcdefgahc ja, slecinka v bruchu (24tt) a zmrzlina sme super kamosky 🍦🤤✌😁
Ja som rodila v polovicke jula a zmrzlina isla u mna na kila 😂 to som si miesto toho ze 3 kopceky do ruky nechala zabalit dalsich 10 domov do mrazaku 😊
Sestra na kila jedla zmrzku a mala je v poriadku 😀
Ľadové nápoje šokujú organizmus neodporúčajú sa piť vôbec a nie to ešte v tehotenstve. Zmrzlina je zas iná vec ale môže v tehu tiež škodiť ak nebola z čerstvých surovín.
Ako v skolke... Kym si nelejes do gagora narazovo litre ladovej vody, tak ti to neuskodi. Ak ano, uskodilo by to nielen dietatu, ale aj tebe.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@abcdefgahc a ako? Ved tie idu do zaludka, nie do maternice...