baby co vy a zemlovka v tehotenstve ? som 37tt a dnes som si dopriala poriadny kus zemlovky a potom ma napadlo ze tam sa vlasne pecivo maca do zltok a na vrchu su bielka... Su sice zapecene ale v podstate su to surove vajicka... myslite ze to nejak moze uskodit ? dakujem
Určite niesu surové ved su upečené.
@s_a lebo su len vyslahane a zapecene 5 minut v rure a tie rozky boli este uplne mokre od tej zltkovej zmesy ...
Bože 🙏🙏
pomooooooc🙏😎
To prečo len 5 minút?
@elenka74 zemlovka sa piekla 20 minut plus potom este zvlast 5 minut bielka na vrchu
Žemlovka v tehotenstve? To zaváňa prúserom, nejedla by som...
🙏 😅
Akože seriously? Aj vo vzduchu je veľa škodlivín, treba pomenej dýchať...
Ako mrzí ma sarkazmus, ale aká otázka...
@nikol889988 ale je to pečené....koľko varíš vajíčko na tvrdo? 20 minut?tiež sa varí len cca 3minuty a je surové?
žemlovku pečiem ale nikdy nie je mokra je vlačna ale nie mokra
a tak to je snád aj jedno ked si to už zjedla nie
zrovna som čitala väčší pruser, našli časti mikroplastu v placente , toto je pruser
@nikol889988 prosim napis ze tuto stupidnu otazku nemyslis vazne 🙏🙏🙏 prosiiiim
@nikol889988 uz fakt nie su surove 🙂 je to uplne v pohode, surove su napr. v domacej majoneze, okrem slahania neprejdu uz ziadnou upravou alebo poleva na medovnickoch, ta len zaschne, zemlovka a jej pecenie a zapecenie je tepelna uprava, kludne si daj
Zjedla by som cely plech a nikomu nic nepovedala 😆vajicka by ma trapili najmenej
@nikol889988 🙈🙈🙈
A prvú cenu za najstupídnejšiu otázku roku 2020 vyhráva nikol889988 🥳🥳🥳 Blahoželáme a veríme, že sa zapojíš aj v budúcom roku 😅
@taskataska Áno. No nie iba tehotným. Ľudia hlupnú. Neskutočné, ako strácajú zdravý sedliacky rozum.
@sissy27 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
@veronikaszabova Mňa vážne desí predstava, ako takéto ženy vychovajú dieťa 😬
Skôr by ma zaujímalo, či tie vajíčka nezniesla sliepka, ktorá mala Covid... Tie majú očkovať ako posledné. 🙈🙈
uz urcite neuskodia🙂
@nikol889988 srandujes.... Určite. Koľko varis vajíčko na tvrdo hodinu? Praženicu? Chlebík vo vajíčku???
Ak to bolo mokré od žltok nebolo to dopečené a myslím že to prežiješ aj ty aj baby..
To akože srandu ješ však?
Ja som jedla zemlovku, praženicu, parky, bryndzu, údený syr, a ani mi nenapadlo riešiť také veci.A žijem ja aj dieťa 😃😃😃
Otvorila som tento prispevok s tym ze tu najdem blbost... Ale, ze to bude taka stupidita som necakala..... To by si zo akoze vygrckala von keby sme ti napisali, ze to poskodzuje plod?
Velmi sa mi paci ako sa nad tym rozhorcujete 😂😂😂 ciel bol splneny pekny vecer zelam 🙂
@sara07 Prosím ťa, nemáš náhodou odkaz na ten článok? O tom by som si rada prečítala 🙂
@nikol889988 jasne, teraz sa ides hrat na chrumkavu, ked si zistila, ze si z teba zeny tukaju na hlavu 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ako môžu byť surové keď sa piekli?