Ahojte. Už tretí deň sa cítim veľmi unavená. Nevladzem. Boli má chrbát, bruško a vlastne všetko. na večer má aj picháva v pošve. Aj napriek tomu, že som unavená pospím si hodinu až dve a potom mám len únavu a nezaspim. Aj v noci to takto býva. O 11 zaspím a o jednej som hore a neviem čo robiť. Okrem toho mám strašne pocit, že treba už postaviť postieľku a všetko prichystať😂🙈dnes som si aj dochystala tašku do pôrodnice, lebo ten pocit, že si tam tie papuče mám už dať má nechcela opustiť. Mám z pôrodu strach, keďže som prvorodička.
myslite, že to môže byť nejaká príprava, že akoby telo už vie, že to má prísť?
Podľa mňa je zo len bežný 3.trimester a syndróm uhniezdenia, posledné týždne je normálne, že máš taký pocit, že musíš všetko chytro pri chystať, oprať, zariadiť 😃 ale ak si viac ako 36.tyzden, tak každopádne platí, že pôrod je blízko a nezastaviteľný sa blíži 😃
Ja toto uz mam asi 2-3tyzdne. Pomedzi to som mala aj kovid… takze som uplne uz KO.
Tasku som si zbalila min tyzden. Teda-papuce, zupan, pazamo. Zvysok este musim 🙂 dnes som 37.tt.
V koľko si týždni? Tašku si určite priprav aby si nestresovala.
@januska12323 36tt
Ahoj ja len zo zaujimavosti, už si asi aj porodila však? Ako ti to začalo? 😊
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Hlavne vela oddychuj, telo sa postupne pripravuje na pôrod, ono to príde, ani sa nenazdáš 😍
A strach z pôrodu je normálny 😍 kazdy sme ho mali ❤️ ak chceš napíš sukromne