Môže stres a strach oddialovať pôrod?

Včera o 13:03

Ahojte, som v strese z pôrodu a mam strach som v 40tt a neotvaram sa.. môže to byť aj strachom ?

januska12323
Včera o 13:05

Môže

martyzpp
Včera o 13:12

Urcite. Mna vzali do nemocnice na vyvolavanie o den skor nez sa planovalo a bola som z toho hotova. Este som myslela, ze si s muzom urobime posledny vecer, kedy sme len my dvaja ale doktor rozhodol inak. Tak som tam teda lezala, tri dni roznymi sposobmi vyvolavali porod a ani tuk. Mozno jednu slabsiu kontrakciu som mala. Nakoniec som sla sekciou a bolo dobre.

veronicka0123
Včera o 13:15

Ja som mala veľký stres a porodila som nečakane na zač.39 týždňa 😊

kiki68
Včera o 13:19

Mozno, ale podla mna to je skor o tom, ze vacsina zien prenasa o nejakych par dni a musi to dojst do toho stadia samo. Takze nie je to nic extra byt v 40tt bez toho, ze ides rodit. Skor je to tazky normal. A skoro kazda zena stresuje okolo porodu, hlavne prvy raz. Potom uz to je skor taky management pri tom druhom.

kiki68
Včera o 13:21

@martyzpp Ja som bola taka rada, ze ma presne este den pustili. Uzili sme si veceru vo dvojici na terase a dalsi den hajde rodit. O 9:00 som tam stala s cervenym ruzom a sestricka ze “ wow, tu niekto ide do boja “ 😂😂😂 Potom to uz islo velmi rychlo by som povedala

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre