Ahojte, môže plodová voda odtekať keď ešte nekrvacam alebo neodtielka ešte ani hlienová zátka? Pretože na gaťkách mám stále malé fľaky.
@kristinka66889 hlienovu zatku si si nemusela ani všimnúť že odtiekla a krv nemusí ísť s plodovou vodou. Takže šup na pohotovosť s vložkou aby zistili či je to plodová alebo nie
@kristinka66889 áno môže. Zátka vôbec nemusela odísť. Môže voda aj iba dáko jemne presakovať. Vložku pod seba a na pohotovosť.
@kristinka66889 moze, 2 x som tak zacala rodit
Ano moze
Áno, mne tak pomaličky odtekala v 37tt, pôrod sa nerozbiehal, do 24 hodín od príchodu do nemocnice mi ho vyvolali
@kristinka66889 koľký tt si? Nemôžeš mať výtok?
@martinaju 36 tt
@martinaju výtok vyzerá inak to mam obyčajný biely fľak
@kristinka66889 nechcem ťa strašiť môže vyzerať aj voda ako výtok. Viem o čom hovorím... Od 28tt ležím v nemocnici... S plodovou vodou 🙂 niekedy odteka menej ale môže niečo ako keby hustejšie niekedy číre. 🙂
@kristinka66889 neviem ja nam zatiaľ vždy biely/žltkastý fľak 🤷🏽♀️ Bolo mi povedané že vtedy to je výtok. Hádam by niečo zbadal aj lekár na poradni.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?