Ahojte,baby dnes mi doktor povedal že som otvorena na necely prst a trz jak som sa utrela po vyčuraní tak som mala taky rozovkasty hlien ..moze ist o zatku a kedy asi ist do porodnice?
@christin33 môže byť že to bola zátka ale určite nepanikar ak nemáš bolesti to by si tam išla zbytočne
@merien259 no prave mna cely den boli panva ale pockam ak mi zacnu bolesti porodnicu mam asi pol hodinu
@christin33 no ja som celú noc nespala pre časté Tvrdnutie brucha, pohyby už cítim menej bruško mi kleslo, mam bolesti v krížoch vystrelujuce do stehien a tiež cítim panvu... To je tvoje prvé?
@merien259 ano prve tak preto neviem ze ako to je s tou zatkou..pockam na silnejsie bolesti a uvidime
@christin33 to môže trvať aj niekoľko hodín ja som pri prvom mala deň pred pôrodom bolesti každých 20 minút a do rána boli už každých 5min. Kým som došla do pôrodnice co bolo asi 10 minút boli bolesti už každú minútu
@christin33 mne odišla zátka 3 dni pred pôrodom a nič iné mi nebolo
@christin33 zatka moze odist ale porod sa moze spustit aj o 3 dni... Pockaj na kontrakcie alebo na plodovu vodu
@christin33 zatka to mohla byt, ale to moze odist aj tyzden pred porodom. Do nemocky treba ist vtedy, ako pise merien259... bolesti, alebo odtok plodovej vody. Bolest panvy je normalna...telo sa chysta a otvara.... aby si mala istotu, daj si teplu sprchu a uvidis, ci sa rozbehne nieco 🙂 drzim palce
Mne odišla hlienova zátka v noci, cca o 4 keď som bola na wc, na papieri som mala krvavý hlien a riadne som sa zľakla, chcela som zobudiť teraz už ex, ale kaslala som na to, keďže som nemala žiadne bolesti. Ráno som vstala okolo 9tej a od vtedy som mala bolesti v krížoch ako pri silnej menštruácii a bolesti sa stupňovali, na obed som mala poradňu kde mi zistila Dr, že som otvorená na 4 prsty a išla som do pôrodnice, plodova voda mi odtiekla na sále a o 8mej večer som porodila dcérku. ☺️☺️
Mne zatka sice bez krvi odchadzala pri prvom dlho, teraz tiez zacala v 36tt. Ono porod casom moze a nemusi zacat. Ja som bola aj na spicku otvorena a porodila aj tak skoro na termin
Baby je to zatka pretoze mi odchadza celu noc bolesti mam slabe stale tak pockam ci sa nieco zhorsi...mozno to pride az dnes a mozno neskor...mne zatka odchadzala uz dlhsie ale trz uz je jemne ruzova az slabulinko hneda
@christin33 ahoj držím ti palce my to už máme za sebou
@merien259 ďakujem..gratulujem nech ste zdravý🥰
@christin33 ďakujem 😊
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@christin33 do pôrodnice sa chodí keď máš bolesti v pravidelných intervaloch... Ak máš blízko pôrodnicu stačí keď pôjdeš ak budu bolesti každých 5 minút... Keď ti odtecie plodová voda treba ísť hneď