Čaute baby boli sme na ultrazvuku 31tt malý vyzerá úplne ako priateľ je možné že sa do pôrodu ešte zmení poprípade ako bude rásť?? Alebo sa pripraviť že bude celý tato??
Lepsie akoby mal byt cely sused 😅😅😅
Aj my sme to tak maly na morfologickom kazdy vravel ze ako muž vyzera dokonca ze tam ma aj okuliare 😂 bolo to fakt smiešne ale po porode bol dost na mna ptm na muza a teraz je taky mix ale hlavne na svokra sa podoba
vacsinou sa chlapci podobaju na matku ale čo vidim na synovi meni sa to
Pripravit sa ze bude cely tato? 😄🙉 ale ano jasne, take to klise ze 9m to nosis, xy hodin rodis a ono vyzera ako otec.. pre niekoho urcite sklamanie. Mne sa moje dieta nepodoba na nikoho, ja to tam proste nevidim ani teraz ked ma 2+. Ale teda ano, niektore babatka sa uz v porodnici napadne podobaju na niektoreho rodica, ine ani nie, ale ten vyzor sa meni. Nie len v porodnici ale aj vekom sa to dieta naozaj meni, crty, tvar, ake urcite tam bude vyraznejsia podoba na niekoho z rodicov, mozno to bude u vas otec, ale na zaklade 3D utz sa az taky zaver, ze z teba nebude mat vobec nic, urobit neda.
@minesasubu lenže malý vyzera uplne ako on už jedného syna ma má 12rokov a je to celý on podľa mna sa klonuje :D
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@zajkamt tebe sa za života zmenila tvár?