Ahojte dnes som si na na nohavičkách našla akoby ovulačný hlien, taký naťahovací len bol žltší.
Môže ísť o hlienovu zátku? 36+6
@anka1709 ja som bola v stredu v porodnici, lebo som myslela ze uz ale otočil ma doktor ze este nie 😁 potom som už krv nemala. Naobed ze si idem ľahnúť lebo ma boleli krize, no asi po pol hodine ze kks asi mi praskla voda 🤣 ale nic, len krv na vlozke.... na WC to zo mňa všetko vyletelo začali kontrakcie a do 2 hod.bola mala na svete 😁 ako ked budeš mat uz tu krv, ja by som sa išla dat pozrieť do pôrodnice. V podstate sa mala narodila do 24 hod.potom ako som to mala s tou ruzovkastou zátkou 1x. Drzim palce 👌🍀😊
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@anka1709 moze, ale mala by si tam mat aj primes ružovej, alebo teda krvi potom... mne to takto ako tebe začalo v pondelok, v stredu som si nasla ruzovkaste a ze este nic no a vo štvrtok bola mala na svete. Bola 37+6. Aj keď ja si myslím ze som mala posunutie ovu o tie 2 tt👌