Moč vo farbe čistej vody v 29. týždni

helik235
9. jún 2013

ahooj, neviete čo môže znamenať, ked močím akoby čistú vodu? celý deň som mala veľmi tmavý moč a teraz na večer som začala akoby vodu a chodím veľmi často, neustále mam nutkanie na močenie.Som v 29 týždni :/ vypila som pred tým pohár čistej vody, ale žeby z toho? ved celý den som pila vačšinou vodu a stále bol moč tmavý.mám trochu obavy

katren
9. jún 2013

ked mas obavy, treba ist za lekarom, nie za pocitac 😉
radsej zbytocne, ako si neskor neico vycitat...

stardust
9. jún 2013

@katren myslis, ze ma teraz frisko utekat na pohotovost? To asi nebude akutny pripad...

katren
9. jún 2013

@stardust ked ma pochybnosti, tak co? poradime jej cez obrazovku? ak sa boji, ze to je plodovka, spravia jej vysetrenie a poslu v lepsom pripade domov a v horsom si ju tam nechaju.... 😉

darka2001
9. jún 2013

Ak nemas bolesti,tak to do zajtra urcite pocka,cim viac pijes a castejsie behas tym je moc svetlejsi,estevsa posleduj do rana a pre istotu aspon zajtra cinkni dokymu,drzim palce

zuska88
9. jún 2013

a predtym si si to nikdy nevsimla?? Je to uplne normalne, cim je moc svetlejsi, tym menej odpadovych latok obsahuje...

kika112
9. jún 2013

@helik235 miesto pre obavy je vtedy, ak je moc tmavy. Na to ma narok iba rano, inak by mal byt bezfarebny, bez zakalu. Takze vela pi. Ja som mavala bielkoviny v moci, musela som vela pit. Nie je moc pohodlne chodi casto mocit, ale to sa este zintenzivni ked pridu kopance do mechura 😀 Pamatam ked som dala vecer melon... na to nikdy nezabudnem... snad kazdu polhodinu na WC celu noc.. 😀

aristka
9. jún 2013

to ,že si mala tmavý moč znamená,že si málo pila,ako píše hore býva to väčšinou ráno,ale ak nepiješ aj cez deň,pozor tu je riziko dehydratácie a obličkových kameňov,to ,že je bledý znamená,že si sa konečne napila a to ,že chodíš často je spôsobené tým ,že telo nie je zvyknuté na pitný režim ,ak budeš dodržovať pitný režim,nič z toho hore písaného ti nehrozí a nebudeš časom chodiť toľko močiť, až na konci tehu kedy je nutkanie spôsobené váhou dieťaťa,takže pi aj keď nemáš nutkanie,ale po pohári postupne počas dňa... 🙂

zuzi0911
10. jún 2013

@helik235 ja som tiez raz mocila cistu vodu akoby zakalenu a mala som zapal mocovych ciest...radsej chod nech ti skontroluju moc ked chodis aj casto...

lienka1701
10. jún 2013

ja som veru toto nikdy neriešila...normálne mávam počas dňa aj niekoľkokrát denne moč akokeby čistá voda...tak ked pijem čistú vodu alebo minerálku...max alchemilkový čaj... 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre