Minimálne skrátenie kŕčka 5 dní pred termínom

winnerka
7. feb 2013

Ahojte kocky, v utorok 12.2. mam termin, tento tyzden som bola na poradni, doktor sa vyjadril, ze krcek je minimalne skrateny, ziadne otvaranie, nic... 😖 Tak neviem, myslite, ze mam sancu na porod v termine, alebo budem prenasat???? Podotykam, ze pocas tehotenstva ziaden problem, som cely cas hodne aktivna, ani neviem ze som bola tehotna... 🙂

xlucia
7. feb 2013

@winnerka vzdy mas sancu, hlavne to nechaj na dieta. ono vie, kedy ma prist na svet.

tinka9000
7. feb 2013

@xlucia hm, ani nie, nevie vždy🙂 Keby to bolo na mojom dieťati, tak som tehotná asi celý život🙂 ani náznak pôrodu, žiadny, ani minámálny, takže jasná sekcia🙂 ale my to máme v rodine, všetci - mama, sestra sme prenášali...

iwesska
7. feb 2013

Otvorenie moze prist aj naraz v priebehu par hodin...to bud rada, ze mas este 5 dni do terminu, takze sanca stale zije. U mna nedoslo k otvoreniu ani po vyvolavackach a takmer 2 dnoch cakania na "zazrak", takze tiez sekcia.

cicamica1980
8. feb 2013
Používateľ cicamica1980 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od cicamica1980.

jojojooooj tohoto sa tiez bojim.
aky mas dlhy krcok?
ja mem termin 11.2., krcok mam 1 cm a neni otvoreny. tiez nechcem prenasat, ani vyvovalavat ani sekciu...

drzme si palce

winnerka
autor
9. feb 2013

@cicamica1980 neviem, povedal mi, ze krcek je minimalne skrateny... ☹ tak neviem uz len tri dni a zatial sa citim furt rovnako... som zvedava, bojim sa, ze budem neviem kolko v nemocke a nakoniec aj tak sekcia... 😒

silvikaa
10. feb 2013

ahojky, priadam aj moju skusenost.
obe deti som rodila spontannym porodom. prvy syn - v piatok na poradni mi povedali, ze krcok tuhy, zavrety, nespotrebovany, ze vidime sa bud. tyzden..... a v nedelu presne na termin bol na svete🙂
dcera - to iste, len ju som prenasala 4 dni.
proste mne sa krcok spotreboval a aj som sa zacala otvarat az v den porodu.

ps.....porody oba za 4 hodiny

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre