Mimi perinka - Prosím o radu ďakujem.💝

vojtasova
13. feb 2020

Maminky máte niektorá skúsenosť s tou Mimi perinkou?🙂
Len ma dosť odrádza cena,a že to je len od 0-3m rozmýšľam či môžem baliť aj po 3 mes (do toho malého ..)či to nebude už malé preňho ...tesne.. názory? Skúsenosti ?
Môžte mi poradiť,prípadne ..skúsenosti aké máte a či sa.oaolti do toho investovať..🙃🙃 ďakujem ...

romanatrnavska
13. feb 2020

Oni majú aj od 3-6 mesiacov potom 🙂

vojtasova
autor
13. feb 2020

@romanatrnavska veď ja viem ale,100€ je dosť..
Preto chcem vedieť či nemate jednu od 0-3 a balite dlhšie..do tých 6,8mes.

romanatrnavska
13. feb 2020

My sme mali inú nie konkrétne mimi a mne v tom nechcela byť ale kamarátka rovno zobrala väčšiu od 3-6 mimi a balila od začiatku až po cca 6 mesiacov ale ťažko sa jej zevraj oducalo potom lebo nevedel ináč zaspať iba v tom 🙂

vojtasova
autor
13. feb 2020

@romanatrnavska ďakujem za názor 😊

hettinka
13. feb 2020

@vojtasova 100€ by som za toto teda nedala. Ja som mala bežnú rychlozavinovacku, balila som max do 3 mesiacov, potom zdezorientoval v zom byt nechceli. Ani v spacom vaku byt nechceli.

h2
13. feb 2020

@vojtasova Ahoj, nemám skúsenosť presne s touto, ale sú deti, ktoré vôbec v perinke byť nechcú, takže ja som perinku využila tak maximálne 1 mesiac. Aby Ťa potom nemrzelo, že si zbytočne vyhodila 100€.

ruzasipova
13. feb 2020

A neuvazovala si o tych zavinovackach tipu swaddle me? Su ovela lacnejsie a tiez funguju na principe ako toto, ze to dietatko pevne objime. A teda ja by som toto nekupila, ja som mala swaddle me a aj tak mi to uplne odmietal.

jeliz59
13. feb 2020

Ja som používala klasické zavinovačky stvorcova a ovalná najlepšie čo môžu byť
mali sme aj tie moderné s kokosovou výplňou vystužou a neviem čím najviac sa mi osvedčili tieto 2 v iných malý padal kĺzal.... konkrétne túto som nemala ale nie každé dieta chce byť zabalené....môže byť v Tom nervózny....môj tiež nebol rád zabalený keď bol v postieľke bol odbalený,keď bol na rukách bol v perinke aj to len cca do mesiac a pol....potom sa už nezmestil 😂😂

anicka182
13. feb 2020

ahoj, ja som mala presne tuto 0-3m, a za mna super vyuzita vecicka,akonahle som ho do nej dala, bol to pre malého signal ze sa ide spinkat , ale len do troch mesiacov, potom uz mal rucky ako tak pod kontrolou tak mi prislo zbytocne kupovat vacsiu 🙂
@vojtasova

martinavalach
13. feb 2020

My sme mali Mimi,balili sme cca do 5 mesiaca a za mna je to skvela vec. Potom si uz syn vedel z toho ruky vybrat, mrvil sa. Peniaze som nelutovala, prave naopak.

hami3
13. feb 2020

Ja som mala túto. Kúpila som z druhej ruky. Staršia dcéra v tom nechcela byť, ale ani v perinke. Mladší syn sa tam zmestil len mesiac ale bol veľké babo a bol spokojný. Potom som balila do klasickej perinky ale aj to len do cca roch mesiacov.

tikinocka
14. feb 2020

@vojtasova kamaratka to kupila a bola to hned vratit ze je to ako zvieracia kazajka😕podla mna su najlepsie perinky ktore maju v nemocnici nieco podobne idem kupit aj ja pre svoje tretie babatko

sarinka122017
23. apr 2021

@vojtasova rozhodla si sa pre tu mimi perinku? tiez nad nou rozmyslam, lebo mam mat julove babo a popravde neviem si predstavit v tych teplotach balit maleho do obyc.perinky. Prva je decembrova, takze problem nebol, ale kedze maly bude narodeny v lete, neviem do coho ho budem balit.
@anicka182

vojtasova
autor
29. apr 2021

@sarinka122017 určite odporúčam 👌👌

malaadka
7. máj 2021

@vojtasova ahoj zvazujem aj ja kupu len sa neviem rozhodnut ci kupit rovno vacsiu alebo bude stacit mensia

snuggling
24. máj 2021

U nas sa neosvedcila, mala v tom bola este nervoznejsia. Tak ako pisali niektore, je to kusok latky, ktory je dost predrazeny, ale niektorim isto pomoze, je to individualne. Nam pomohla klasicka perinka (ake byvaju v porodnici), do ktorej som si kupila letnu vypln.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre