Menštruačné bolesti a bolesť krížov v 38. týždni

sisa183
18. okt 2020

Ahojte. Som 37+5. Už nejaké 3 dni mávam bolesť v krížoch a včera a dnes som mala niečo ako keby mi začal menzes, trosku take pobolievanie. Nie sú to pravidelne intervaly. V piatok na poradni som mala krčok vysoko a neotvaram sa. Chcem sa spýtať či sú to len poslickovia alebo sa telo pomaly pripravuje. ? Som prvorodička takze vôbec neviem čo mám čakať. Tehotenstvo mám bezproblémové. Behám , Robom domáce prace... unavená nejako nie som. Pohyby citim pravidelne. Preto sa pýtam či máte s týmto konkrétne niektorá skúsenosti. Ďakujem. 🙂

kiki68
18. okt 2020

@sisa183 to je nic, iba telo skusa co sa da

sisa183
autor
18. okt 2020

@kiki68 ďakujem. 🙂

yoxinka
18. okt 2020

3 tehotentsvá, tri pôrody mám za sebou, to čo opisuješ, v týždni ktorý píšeš, je ok. Nie je to, že ideš rodiť, ale telo skúša ... pripravuje sa.

sisa183
autor
18. okt 2020

@yoxinka vďaka. Už som pokojná. 🙂

sonia1990
24. okt 2020

@sisa183 ahoj ja som na tom rovnako mam 19 dní do pôrodu a posledne 3 dní ma strašne bolia kríze a 2 dní bolesť podbruska. V stredu som bola na poradni a krcok sa pomaly sťahuje ale neotvaram sa a ani mi neodišla zátka a ani plodová voda mi neodtiekla takže len doma ležím a čakám co bude ak by sa bolesti stupnovali veľmi budem musieť ísť na pohotovosť a uvidíme no hádam ešte niečo malý vydrží.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre