Ahojte dnes som bola na poradni som 36+4, alee babatko ma hlavičku na 34+5 , všimla som si to až doma v papieroch doktor sa nijak nevyjadril. Myslíte že to je v poriadku? Inak všetky ostatne parametre sedia
@nikapuggioni môžem sa opýtať akú váhu malej odhadovali? Som 33+1.a tiež mi dnes povedali, že malá má cca 2500g a odhadovaná pôrodná váha bude okolo 3900 - 4000g..
@denisadeny mne povedal ze bude mat 4kg určite keďže v 33 tyzdni mi povedal ze ma už 3kg a vidíš nemala toľko...ako som písala vyššie stačí zmerať hlavičku o 1mm zle a už sa všetko skresluje...a ja som verila ze bude veľká keďže moje bruško bolo veliké a nakoniec to bola malinka bábika 🥰🥰🥰
@nikapuggioni ďakujem 🙂 mňa to celkom vystrašilo 🙈 ale tak uvidíme 🙂
V tom tyzdni to uz tazko presne nameras. Cize ziadny stres
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@danka_444 merania cez ultrazvuk pomaly nikdy neukazuje presne...treba to brat s rezervou stačí ze sa sekol o jeden mm a už nesedí napríklad veľkosť hlavičky...môj meral hlavičku a bruško a povedal ze bude veľká a ťažká nakoniec som jeden deň prenasala a malička mala 3,200g a 50 cm..a to mi povedal keď som bola 37 tyzdni takže určite nerieš bábätko je určite v poriadku 💖