Menej pohybov v 37. týždni

drobec_l
23. apr 2014

Ahojte babule , som už pomaly v 38tt a od včera som nejako začala sledovať malého pohyby a nemrvil sa tolko ako za celé tehu , neviem , či už má toľko málo miesta ale hýba sa menej ako inokedy 🙂 Možno že len sa mi to zdá , alebo mám len väčší strach keď sa to blíži ku koncu 🙂 Upokojte ma prosím vás ;)

kveta
23. apr 2014

A na co cakas? Do nemocnice dat ho skontrolovat.

drobec_l
autor
23. apr 2014

@kveta vieš čo , keby som nebola včera u dokgtora aj na sone tak by som ani len chvílu neváhala , len doktor mi povedal že je všetko ok , a na sone tak isto .. iba že je trošku väčšie , že už je také ako v termíne .. no tak neviem

drobec_l
autor
23. apr 2014

@kveta Ak sa nič nezmení tak mi to pokoj nedá a pôjdem

kveta
23. apr 2014

@drobec_l Medzitym sa mohlo Tvojmu dietatu vselico stat. Ale ved cakaj a vypisuj na modreho konika, aby si sa ukludnila.. :/

mmmj
23. apr 2014

pravdupovediac ja ked sa na to sustredim, tiez mam pocit, ze sa nie a nie hybat. a ked to neriesim, tak take kopance pod rebra ze az
Moze byt, ze ma uz menej miesta. skus maleho nejako posteklit, ci sa nepomrvi...a moja sa zvykne salit, ked zjem sladkosti 🙂

afrika
23. apr 2014

@kveta preboha veď sa nemusí nonstop rovnako silno hýbať..... hlavné je, že ho cíti hýbať sa.. aj keď pomenej, ale hýbe sa..

tanity
1. máj 2014

@drobec_l je to uplne normalne...babatko je uz v tomto stadiu vacsie, uz nema tolko miesta, viacej spinka, pribera, pripravujem sa na den D 😉 vobec sa netrap,...mas teraz uz stale robene sona, prietoky, ctg-cka, toto vsetko ta iste upokojuje, aj napriek tomu, ze z malych skokanov su uz lenivsi a vacsi "vypucovaci" 🙂 ja tiez citim, ze sa hybe naozaj pomenej, viac spinka, volakedy to bol NONSTOP pohyb, ale asi od toho 33-34tt sa to spomalilo..ale za to ked je hore a hybe sa, to su ine stuchance, vypukliny a mexicke vlny 😉 neboj x

majkamaja
2. jún 2014

ja som od zajtra v 37 tyzdni a citim ze sa tiez menej casto hybe ale hybe sa.... myslim si ze ma len menej miesta

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre