Menej plodovej vody v 29.týždni

redhead20
14. mar 2018

Ahojte, je tu niektorá, ktorá ma/mala menej plodovej vody? Zistené mi to bolo v 29 týždni, v 31 (dnes) bola kontrola. Na hospitalizáciu to vraj zatiaľ nie je, ale predsa ma človek strach...

pele
14. mar 2018

Nemusis mat strach, kym jej mas len menej, budu ta sledovat. Kludne takto mozes vydrzat aj do porodu. Ked sa znizuje mnozstvo vody, niekedy je tam riziko, ze to bude pokracovat, vody bude ubudat, pripadne sa ti skor spusti porod. Ale to vie najlepsie tvoj lekar. Zatial je asi spokojny, ked ta nechava doma. Len by som uz nesla na nejake vylety mimo mesto, kde nie je porodnica, resp .zariadenie pre predcasniatka, pre istotu. Kludne si dalej uzivaj tehu🙂

galixx
14. mar 2018

Ja som mala od 30tt, rodila som v 38tt, dcera je uplne zdrava

cica120
14. mar 2018

Ja som rodila skoro uplne bez vody a krpec je v poriadku akurat porod bol tazsi.

weibka
14. mar 2018

Ja som mala tiez malo plodovej vody v 36.tt a najprv som dostala lieky a nepomohlitak som potom isla do nemocnice na 10 dni a dostala som 10infuzii a tie pomohli.nakoniec som sla na tyzden domov a potom som prisla na cisarsky a maly je zdravy.hlavne bud v klude a nemysli na to.uzivaj si tehotenstvo

marcelkaamichal
14. mar 2018

nepodcenovat v ziadnom pripade...

mon895
14. mar 2018

Urcite nepodcenovat avsak ked ta sleduju je vsetko ok mne sa maly narodil v 34tt mala som hranicne prietoky a velmi malo vody ale je uplne zdravy a nic mu nie je drzim palce 😊

23lussy23
14. mar 2018

Mne tiez lekar minuly tyzden, t.j. v 32tt zistil menej plodovej vody. Vystrasil nemocnicou, ak by sa to zhorsovalo...o 2 tyzdne ma objednal na kontrolu, tak som zvedava, co mi povie...

marcelkaamichal
14. mar 2018

ja by som radila nazor minimalne este jedneho odbornika... viem ze ten mlady moderator ma kvoli zanedbaniu tohto choreho synceka... /zo strany lekarov zrejme/..... istota je gulomet, radsej si pochod viacerych a nedaj len na jedneho

redhead20
autor
14. mar 2018

Ďakujem za názory, ale baby je rozdiel malo a menej plodovej vody. Ja jej mám len menej, nie je to kritické. Keby áno, som už v nemocnici. To je jasné. Len ma zaujímalo, či ste sa s tým niektorá stretla a ako prebiehalo ďalej tehotenstvo, atd.

kubkovamama
14. mar 2018

@redhead20 tak..menej neznamená malo a keby to miminko ohrozovalo tak by si trávila čas inak ako tu.☺už si v peknom týždni,ideš ku koncu a až sa udrží tá o.k. hranica nemáš dôvod sa báť.Aj keby sa narodilo trošku skôr.atd.Ja som mala rizikové z viac dôvodov,otvorený krcek,od 24tt to vyzeralo všelijako,bola som na inf.a nakoniec sa malá salamistka rozhodla vyliezť týždeň po termíne.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre