Máte skúsenosti s liekom Magnerot?

aylina
5. nov 2013

ahojte som tehotna a pouzivam magnerot maTE niekto skusenosti s tym ? dakujem

viko07
5. nov 2013

ahoj, ja som ho uzivala asi tri posledne mesiace a pomahal mi dost pri opuchoch noh lebo som ich mala ako medved 🙂

monulka82
5. nov 2013

Ja ho uzivam pravidelne 2x denne minimalne. Kvoli zvysenemu tlaku ... Zevraj magneziovymi tbl sa nepredavkujes - to mi vravel internista. Ale v 34 - 36 tt ho uz treba vysadit, aby sa maternica nastartovala a pripravila na porod 🙂

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
veronikajuskova
13. júl 2014

Mne pomohol proti krcom v clenkoch beriem 2x1....som v 33tyzdni...okrem toho beriem aj kalcium

ma_mi
14. júl 2014

Ja ho takisto beriem, 3x1.. mam zaseknuty nerv vedla krizov a bolesti boli neskutocne.. ale mam pocit ze odkedy ho beriem pomohol... ak ked bolesti nepresli uplne.. mam ho brat do max 36tt.. ale skusim ho vysadit trosku skor.. ale ako pisali kocky vyssie, je aj proti tvrdnutiu bruska a vysokemu tlaku.. 🙂

polynka9
1. aug 2014

Ahoj, tiez beriem magnerot ale 3x2 tbl., nakolko cakame dvojicky, a mala som tvrdnutie bruska, sice aj teraz obcas mam, ale je mi lepsie, dokonca mi doky povedal, ze je to omnoho lepsie ako Magne B6... 🙂

daja276
3. sep 2014

ahojte kočky taktiež beriem magnerot lebo sa mi začal skracovať krčok o 1,5 cm a to už od 22 tt, taktiež užívam magnerot ráno a večer myslíte, že by bolo lepšie ho brať 3x za deň? ďakujem

leho29
19. sep 2014

ahoj magnerot je magnezium s postupnym uvolnovani .. staci uzivat 2x denne .... ale ak mate caste tvrdnutie alebo krce .. moze sa uzivat 3x denne ... no podla mna je to zbytocne 2x denne uplne postacuje .. aj ja ho mam 🙂

nuficka
19. sep 2014

ja som ho brala asi mesiac a pol pred porodom, ked som sa zacala otvarat. Lekar povedal, ze este mozem a tesne pred porodom uz nie, ale nevedela som preco. (uz viem - odpoved vid hore). Mne, ale Magnerot pomohol aj so "skakavymi nohami" ak to niekto ma. Vzdy v noci mi zacali krcovito "skakat nohy" a s magnerotom to prestalo. Tiez mi, ale na novorodeneckom (pri mojom prvom babatku) sestry povedali, ze deticky mamiciek, ktore brali vela Magnesia su od neho akoby "zavisle", po porode im zacne chybat a potom velmi placu. Toto nie je moj vymysel, ale tak mi bolo povedane. Takze ja som ho brala, ale s mierou. Ked mi povedali, ze sa dalej neotvaram a uz som bola v 37. tyzdni, kedy sa babatko uz narodi vyvinute - prestala som Magnerot brat.

dr_janka
30. okt 2018

Na to aby bol magnerot ucinny treba uzit 6 tbl.denne, potom je to pekna palka. Orotova kys.je fajn, ale esteticke mnozstvo horcika zuafne terno neurobi...ja by som dala bud laktici alebo magnosolv, ktory je na recept, ale je to TOPka medzi horcikmi...

patriciaduzdova
19. feb 2020

Tiež uživam magnerot prepisali mi ho preto lebo mam skrateni krčok o 1cm a vraj ho mam brať 3 krat denne takze o kolkej tak môžem keby ste mi poradily?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre