Mám tlaky na pošvu a tvrdnutie bruška, budem rodiť čoskoro ? Som 33+3tt

vojtasova
16. jan 2020

Babule tlaky na pošvu,tvdnutie bruška Maly otočený hlavičkou už ..otvorená podľa doktorky niesom ale nalieha ... hlavičkou
Myslíte že budem rodiť Čoskoro ???
Termín mám 4.03. Ďakujem...

evitka83
16. jan 2020

@vojtasova mne tiez vkusr tvrdne brucho a tlaci ma spodok, ale neotvaram sa. Skor je to u niekoho prirodzeny priebeh vyssieho stadia tehotenstva. Aj pri dcere som to mala. Hlavne ak mas aktivneho krpca v bruchu, ktory pohybom drazdi maternicu ku kontrakciam

h_petra
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sonnenshein
16. jan 2020

@vojtasova Pri dcere som mala to iste (od cca 32tt), kazda navsteva toalety a cakala som ze mi rupne voda, lebo tak brutalne tlacila. Rodila som v 39+1tt uplne prirodzene.

hrasocek12
16. jan 2020

@vojtasova ja som 32tt+5 a tiez mam tlaky dole lekar mi povedal ze to je bezne ze sa male pripravuje a posuva sa nizsie 😊 ze uz to bude len horsie lebo je to aj vahou babatka je tazke a proste ho gravitacia taha dole 🤗 odporucil mi brat zelezo a hlavne byt v klude 🙂 a termin mam 8.3 😏 uzivaj este malinke v brusku, moja kope ako 🐎 a otaca sa a vselijako bucha 😊 budeme rodit skoro rovnako 😙

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre