Mám falošné bolesti pred pôrodom?

jojuss
22. jan 2012

Už dva dny ma nieže bolí brucho ale je to ako pri menzese ,taka bolesť ked mám mať menzes 😢 ,neviem čo to je pri malom som to nemala ,a pri chôdzi ma bolia kosti asi panva neviem mali ste to niektora od pondelka začínam 38 TT neviem či su to falošné bolesti pred pôrodom 😒

milankovazuzana
22. jan 2012

Ahoj, no vyzerá to, že o chvíľku pôjdeš na to... 🙂 Ale radšej sa opýtaj svojej pani doktorkyJa som to mala pri 1. pôrode, pri 2. vôbec. Držím palce.

kokorunecka
22. jan 2012

@jojuss Ahoj, ja mám to isté a čakám čo sa z toho vykľuje... Lebo pred dvomi týždňami som s tým nastupovala do nemocnice, kde ma držali na tabletkách, aby som predčasne neporodila...
Tak snáď už je to TÁ ozajstná príprava. Možno čoskoro 😉

petra1303
22. jan 2012

Mozu to byt falosne to pri druhom tehu je bezne...ale mozu zacat silniet a pojdes rodit...uz si v dobrom tyzdni tak nemusis mat obavy...a prajem nech cim skor bolesti prestanu...popripade volaj dr.

lucka1987
22. jan 2012

ja som take bolesti mala od 34 tt le slabe a len sem tam.. v den porodu sa taaaak zosilneli.... najma ta bolest panvovych kosti

feb13
22. jan 2012

Ja som take menstruacne bolesti mala v 36tt dokonca relativne pravidelne a potom prestali, rodila som 41tt a tie ozajstne kontrakcie aspon v mojom pripade boli uplne ine.
Bolest panvy moze byt z rozostupovania panvovych kosti, ja som to mala asi od 30-32tt, je to normalne, telo sa pomalicky pripravuje na porod. 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre