Málo pohybov v 34. týždni

deniska2222
27. okt 2018

Ahojte som v 34 tt a mala sa veľmi malo a slabucko hýbe ešte v 33 tt som ich cítila silnejšie ... ale čítala som že už asi tam nemá veľa miesta ... mám sa báť ?? Ženy s vyššou nadváhou cítia pohyby menej ?? Nemala som síce nikdy extra pohyby ale aj tak sa bojím

adikaa259
27. okt 2018

@deniska2222 Zdravím ja som v 36tt a taktiež som začala cca v tom 34 cítiť pohyby menej. Niekedy len sa trošku pootoci a niekedy cítim len raz za deň. Tiež som sa prv zlakla lebo pred tym som cítila viac ale aj doktor mi povedal že je to v poriadku ma menej miesta viacej spinka a vraj boli ženy pri nom co necitili aj dve dni pohyb a vsetko bolo v poriadku len spinkalo a hybalo sa keď spala mamička🙂 nemusíte sa bat ale oznamte to lekárovi

whatever1
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
whatever1
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
liliana2222
27. okt 2018

Ja sa tiež priklanam k pohotovosti. Sokntroluju babo a budes kludnejsia. Podobne ako
@whatever1 som tiez v skupine anjelikov ale u mna bolo pohybov vela a ostré. Avsak pri kazdej zmene treba spozorniet a tu viac ako kdekoľvek inde plati pravidlo radsej 100x zbytočne ako raz neskoro

deti95060810
27. okt 2018

@deniska2222 nemáš sa čoho báť...ja som dieťa necítila mesiac - okolo 7 mesiaca...nebála som sa. ešte aj po narodení bol syn lenivší....

adikaa259
27. okt 2018

@whatever1 tak to je ľúto ale sama napísala nech to oznámi lekárovi lebo to že doma sedí a sa strachuje neni dobre na psychiku sama som sa bala a doktor sa len pousmial že je to normálne...

whatever1
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
deniska2222
autor
28. okt 2018

Boli sme včera večer urobili mi monitor že srdiečko je v poriadku dnes idem zas len pre istotu .... ja už som bola veľa krát na pohotovosti tiež som prvé dieťatko potratila ... preto mám taký strach ... ďakujem Vám za rady a mamičky anjelikov je mi to ľúto ❤️

katka2601
28. okt 2018

@deniska2222 ahoj mne sa malinká tiež málo hýbala ležala som týždeň pred pôrodom v nemocnici na ozvy som chodila každé 4 hodiny. Nechcelo sa je vôbec hýbať a ostalo jej to dodnes má 10 mesiacov a je kľudná zaostávame s otacanim aj lozenim proste sa jej nechce. Zdravotne je v poriadku.

janynyna
28. okt 2018

@deniska2222nja som tomtiez tak mala. Išla som na pohotovosť a všetko bolo ok. Prietoky aj ozvy. Bábätko proste spalo a nevedel ho ani doktor zobudiť. Pre istotu si ma nechali na pozorovaní 5 dní. Ešte sa má doktor pýtal či má byť po kom taký spachtos. Teraz má 6tyzdnou a vynahradza mi to dvojnásobne. Skoro vôbec nespí. Asi sa vyspal v brušku 😀

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre