Ahojte maminky máte skúsenosť s menej plodovej vody v 31tt, ako dr sa vyjadril že je na hranici a že sa nemám báť nemám pocit, že by mi odtekala doplniť sa nedá. Myslíte, že platí to, že sa voda obmiena moj dosť stikutka je možné že veľa pije a trebárs si nestihol ciknut. Pred tyzdnom niečo som bola na morfo adr sa vyjadril že je vsetko oki môže to byt aj tym ze moj dr ma slabsi ultrazvuk? Ďakujem za rady skusenosti dieta rastie ako ma
Aj ja som mala menej plodovej vody asi v 35 tt. Dr povedal ze ku koncu ma kazda trosku menej. Castejsie som bola sledovana inak nic. Mala sa narodila den po termine sekciou.len to treba sledovat ak by uz bolo velmi malo treba riesit sekciou hned. Drzim palce
Ahoj s tymto nemam skusenost, ale viem ze plodova voda sa obmiena...mne totiz odtiekla dost velka cast 2 dni pred porodom a lekari mi vysvetlovali ze preto cakaju na spontanny porod lebo ze sa voda obmiena...tak ma sledovali
@danicabbb nooo to neviem lebo mi dali vyvolavacku kvoli tomu ze mi zacala zase odtekat to bolo nejakych 40 hod po tom ako mi masivne odtiekla...ale najprv ma chceli pustit domov, ze mi urobia nasledujuci den utz a zhodnotia kolko vody tam je, ze uz mali taky pripad ze voda odtiekla ale dotycna sa neotvarala, babo bolo ok a ze porodila o tyzden, ze ta voda sa jej obmienala...lenze mne vyvolali lebo mne zacala zase dost odtekat tak uz nechceli cakat...ani ten utz uz nebol potrebny
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@danicabbb nikto nemá skúsenosť prosím