Baby,mam taky problem. Maly strasne malo kope, ja neviem ci spi, ci co? citim sa dobre, nic ma neboli, tak neviem. co mam robit?
@stanislava88 ak máš pochybnosti, tak určite skoč do nemocnice...no može to byť aj tým, že malinké je lenivejšie
@stanislava88 aj už má menej miesta a možno oazj len spinká..ja som sa tiež bála,ked sa mi malá 5-6 hodín nehýbala...niekedy som ju aj poštuchala,ked som mala ozaj strach a ona si potvorka len spala....ale ak sa ti to naozaj nezdá,radšej vybehni k lekárovi..radšej 5 x zbytočne...
@stanislava88 moja si kopla tak dokopy 5-krát...ale zato stále štikútala 😀 😀 😀
pri akejkoľvek pochybnosti bež do nemocnice a ako píše @satanka radšej 5x zbytočne
vieš čo, aj moja prvá tak málo kopala.vždy len večer pri telke, keď som si sadla, aj to bol tak jeden-dva kopance. A po narodení bola aj ako bábo taká lenivá,pohodlná...čiže dobrá🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@stanislava88 ahoj ak maš nejake pochybnosti tak určite skoč do nemocky...ja by som nečakala...