mam posledne 2 tyzdne problem ze sa budim nad ranom na priserne krce v lytkach
a ja som mala pri obidvoch a posledny mesiac som spavala v kresle kvoli trpnutiu ruk... 🙄
@dalilali - ak som si nedala magnezium, tak hej..
ja ich mavam uz teraz a to uzivam magnezium 3x denne.
aj ja som mávala ,ked som si nedala magnézium tak som mala každú noc.od 37 t. by si nemala už brať magnézium.mne na konci aj strašne spuchli nohy.
ja som magnezium brala vela vela a krce som mala hlavne nad ranom take, ze som musela muza budit, aby mi pomohol tahat nohu opacne, lebo som myslela ze mi ju zlomi 😝 Neprijemne fakt
@katren - chrapka, moj tu chrape, ze sa to neda vydrzat, asi dnes spim v druhej spalni 😝
@dalilali mavala som, tiez mi odporucil dr magnezium, ja som mala krce este aj na koze ked som isla rodit, sestricka mi drzala nohu vo vzduchu, aby presiel krc, aj sme sa na tom zasmiali 😀 a tiez mi neskutocne trpli ruky, prsty, spavala som v polosede, to trpnutie ruk bolo najhorsie, este po porode sa mi to stavalo asi aj mesiac to trvalo a potom bol klud
Ja mavam teraz kazdy vecer, minulu noc som az plakala, ako som dostala krc do lytka ...a neslo to nijako uvolnit ...
a to beriem denne 2000mg Magnezium ... ale poradila mi kamoska pit pred spanim sumive magnezko ... tak tuto noc to skusim 🙂
@anjelicek26 ja by som nemohla....sa budim, ked prestane chrapat, ze co sa deje.....maju totiz dedicnu chorobu, ze zabudaju v spanku dychat....proste sa nadychne a "zabudne" vydychnut, takze ked prestane chrapat, som hore....a som zistila, ze to ma aj Dominika a Michal tiez..... ☹
@katren - fuha to je blbe, ze to maju aj deti, asi fakt velmi hlboky spanok 😖 Moj drahy chrape len asi pol roka, ja som vo faze zvykania (alebo nervov na to), uz asi 5 rokov zo spanku pokasliava (vsetko lekari vylucili, bol hadam vsade, vraj to nic nie je), teraz kombinacia odkasliavania z hlasnym chrapanim, to je aj na kona vela 😝
@anjelicek26 no to je fakt aj na kona vela 😒 ja neznášam tiež chrápanie
@1ivanka1 - slubil, ze zas pojde k lekarovi, no som zvedava... ved ho uz prezreli obvodak aj plucny, alergo, nosno-krcny, uz neviem, kam ho mam poslat....ako aspon sa snazi to riesit, ale to mi bohuzial zatial nepomohlo 😖
@anjelicek26 hej.....takze monitor dychu stale fici u nas...
je to nejaka dedicna choroba, svokor to ma tiez a jeho sestra bola na vysetreni v spankovom centre a dali jej na to nejaky pristroj, bo "zabudla" dychat az 60x v noci.....spat bude s pristrojom a ten jej bude davat impulzy na to, ze ma dychat.....
@katren - to tiez neznie ako zdravy spanok 😖
@anjelicek26 ten moj, ci mm 😀
moj asi tiez nie, ked som pri kazdom suchnuti hore 😀 😀 ale tak neva, hlavne, ze su ostatni OK 😉
@sophina 🙂 🙂 naša dcérka sa možno narodí aj na moje narodeniny (25) ockove meniny (laco) alebo aj švagrove meniny (29)..sestrine narodky asi nestíhame 1.6 a meniny tiež nie 4.6 🙂 🙂
v júni máme čo robiť s oslavami, tak som meno Laura radšej vylúčila 😒 😉
ahaa, tak to potom áno s tym mg..a z týždňa bude možno nakoniec prenášanie ako to býva 🙂
@anjelicek26 moj bratran..straaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaašne chrápe ale straaaaaaaaaaašne.. pochodil všetky vyšetrenia..potom išiel aj na tie prístroje na noc a tam akože nechrápal 🙂 🙂
nezistili mu nič, chrápe stále 😒 😒
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@dalilali https://www.modrykonik.sk/forum/choroby-a-komplikacie/trpnutie-a-krce-v-koncatinach-v-tehotenstve-2/
https://www.modrykonik.sk/forum/choroby-a-komplikacie/krce-v-lytkach-cez-noc-pocas-tehotenstva-mate-skusenost/
https://www.modrykonik.sk/forum/choroby-a-komplikacie/krce-a-bolesti-v-nohe-pocas-tehotenstva-co-s-tym/
https://www.modrykonik.sk/forum/choroby-a-komplikacie/krce-v-lytkach-cez-noc-pocas-tehotenstva-mate-skusenost/