Mali ste sekciu hneď po roku od prvej sekcie?

katrinq
9. máj 2020

Baby ktorá ste malá sekciu hneď po roku od prvej sekcii ?
Boli bolesti horšie ako po prvej sekcii ?

gir
10. máj 2020

Ja som mala druhú po pätnástich mesiacoch a bola oveľa lepšia ako prvá. Zotavenie veľmi rýchle, možno aj preto, že keď máš dve malé deti, nemáš čas premýšľať či ťa niečo bolí. Malý sa narodil o šiestej večer a ráno mi ho doniesli na izbu a bol so mnou celý čas, kúpanie, prebaľovanie, všetko som robila sama.

yanni
10. máj 2020

Ja mam sice druhu az 3,5 roka po prvej ale obe super a po par hodinach som uz bola na nohach a deti mala vzdy od prvej sekundy pri sebe. Aj cez noc. Musis cim skor vstat a hybat sa. Co casto pocuvam, druha je u vela zien lepsia, alebo skor to tak vnimaju, lebo uz vedia do coho idu, tak to aj lepsie psychicky ale aj fyzicky zvladaju.

katrinq
autor
10. máj 2020

Ja sa druhej sekcii velmy bojím , neviem ani prečo ... Len pomyslenie na to a som mimo ...

orsi_h
10. máj 2020

@katrinq mozes skusit prirodz.porod 🙂

katrinq
autor
10. máj 2020

@orsi_h Ou , tak pôrodu sa ešte viac bojím 😀 tak prvej sekcii som sa nebála tešila som sa naňu ale teraz neviem čo je somnov ...

orsi_h
11. máj 2020

@katrinq skus si rozkuskovat kvoli comu sa vlastne bojis. Ktorej casti ,akeho pocitu a pod. 🙂 Drz sa

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre