Mate niektora podobne skusenosti? Vcera som na intimke mala troska cervenej krvi tak som hned isla do nemocnice. Bala som sa ze sa zacinam otvarat ale bolesti som nemala ziadne. Nakoniec vraj mam len prekrveny krcok a ze je to bezne v tehotenstve. Odporucili mi uplne telesne setrenie a jasne ze zakaz milovania. To vsetko sa da zvladnut .... len sa bojim ci to nemoze sposobit predcasny porod? dakujem za vsetky odpovede
ja som mala zakaz milovania od 4. mesiaca a takisto aj kludovy rezim, rodila som 2tt pred terminom....pri miskovi to iste a 6 dni som prenasala 😅 😀
Ja som raz po styku začala krvácať, prešlo to po troch dnoch, no potom sa to opakovalo a drobec sa narodil v 28. tt. T7m ťa nechcem strašiť 🙂 len si sa pýtala na skúsenosť. Pri druhom som mala od 18.tt zákaz milovania a úplné telesné šetrenie, robili mi aj serkláž.. kludový roežim som dodržiavala, resp. ako sa dá dodržiavať najviac pri malom difeťatku... tri týždne pred termínom som kludvý režim zrušila a o dva dni sa narodil syn 🙂 čiže nám ten kludový režim prospel 🙂
vsetky tehotne zeny maju prekrveny krcok maternice, takze slabulinke spinenie po vaginalnom vysetreni alebo po sexe je uplne normalne
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja som raz takto spinila po vysetreni 2 dni, bol to cca. 34-36tt ale uz si presne nepamatam ale este som chodila k svojmu nie do nemocnice. V tretom trimestri je to normalne. A predcasny porod mi realne hrozil ale kvoli niecomu inemu a rodila som 40+3 napriek tomu ze posledne 3 tyzdne som uz ziaden kludovy rezim nedodrzala. 🙂 Samozrejme styk alebo vysetrenie moze sposobit jemne krvacanie ale nema byt silne a nemalo by trvat viac ako 2 dni.