Zdravím, mali ste niaka pôrod aj v 37 t. a ak áno bolo to bez komplikácií po pôrode? lebo som v stresoch či je to od teraz už v pohode keď to začne aj skôr ako v termíne... pretože termín mám 30.3. ale cítim v poslednej dobe častejšie tvrdnutie bruška aj s bolestivými kŕčami v bruchu a v krížoch väčšinou sami po chvíľke odoznejú a po sprche sa mi to nestupňuje ale to skôr ustane.... a už cítim aj ako mi malé viac tlačí dole.... neviem či to môže znamenať začínajúci pôrod alebo nie🤔
... už mám z toho asi paranoje kedy to príde 😶
@pavlina2222 no tak dúfam to bude fajn
@dominika_79 tiez v 37.tt, bez problemov, ja si to dokonca pochvalujem, lebo tym, ze bol syn mensi, porod bol lahky a rychly, ani nie 3 hodky
@dominika_79 v strefu som bola 33+2 a lekar ze maly sa chysta na svet, aby som este aspon 2t vydrzala a bude vsetko ok..takze sa da aj skor... kamoska ma malu 36+1 a tiez normalka . ani v inkubatore nebola...
@nelca84 no a ako ti to začalo?
@pavlina2222 dobre ďakujem
@dominika_79 37+0 🙂 vsetko v poriadku
@dominika_79 ja som isla len na obycajnu kontrolu a lekar zistil, ze som na 6 cm otvorena... nemala som ziadne kontrakcie, nic, tak mi dali vyvolavacku a o 3 hodiny bol maly ma svete, takze za mna to bol uplne skvely porod 😉
@kittykat22 ja som momentálne 36+6
@nelca84 no mňa čaká poradňa v stredu
@dominika_79 ja som rodila v 36+5,aj to som bola rada, lebo od 26tt som ležala otvorená na 1,5cm, malý bol riadne donosený
Ja som maleho rodila v 36+2 a mal 3260g a 49cm. Isli sme domov so strasnymi prognozami,kardio + neurologicke problemy,hluchota. Ale zo vsetkeho sa pekne dostal a je z neho zdravy chlapec
@dominika_79 nemaj obavy, v tomto stadiu sa to ani nepovazuje za predcasny porod, dietatko je uz dobre vyvinute, my sme nemali ziaden problem, z porodnice sme sli domov ako deticky narodene v termine, po 4 dnoch, drzim palce 😉
@nelca84 dobre ďakujem za ukľudnenie.... ja by som už aj možno chcela mať po pôrode
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@dominika_79 syna som rodila 37+0 cize presne 21 dni pred tp a uplna pohodka. vsetko v poriadku