Ahojte dievčatá, prosim vas tie čo ste porodili skôr, dajme tomu 36tt,37tt .. citili ste to že to pride skôr?
Som 31tt a mam strašne zvlaštny pocit už 3 dni. Nemam žiadne bolesti ani priznaky začinajuceho pôrodu skor myslim že tak intuitivne to citim. Dá sa to?
Alebo mi drbe z karanteny už..
Pri druhom synovi - od cca 35tt. A narodil sa 40tt+2 🤣🤣🤣
Ja áno, v 37tt som začala cítiť,že sa niečo deje, prišli aj dosť silné kontrakcie a kedze som mala plánovaný cisarak, tak nakoniec po týždni išlo bábo von. A telo asi vedelo čo robí, lebo dieťa dlhšie už nepriberalo, voda zelená, a mne hrozila ruptura maternice, ale na to sa prišlo až keď ma rezali.
Ja, áno a to som nestresovala a prišlo. Niekedy dat treba na intuíciu.
Ja som to citila aj fyzicky - poslickovia silni a aj dost skoro a aj intuitivne som citila ze to bude skor, bola som si tym ista...no a termin porodu mam za tri dni a nic 🤣
Len som chcela, aby bolo skôr...prvý pôrod predčasne 33t a druhý 3 dni po termíne.. s vyvolávacku, lebo by som sa možno ešte deň trápila xD
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Intuicia je velmi mocna a netreba ju podcenovat.Velakrat sa nam ten pocit,resp.intuicia naozaj splni.Mne sa napriklad splnili sny ktore sa mi snivali.Ale co sa tyka mna mala som skor fyzicke priznaky,poslickov a minimalne 10 krat som o 1-2rano sedela v teplej vode ci sa po poslickoch rozbehne porod a volala som muzovi ze mozno pojdeme a nic.Treba byt pripravena,nikto nevie kedy.