Ahojte,dievcata čo ste cvičili s aniballom, momentálne som na 28cm a keď tlačím von balónik,obcaa zacitim také štípanie pod vstrede tesne pod prsiami,mali ste niektorá niečo podobné,dokonca som si všimla že keď ležím na posteli a potrebujem sa posunúť vyššie lebo sa zosuchnem tak ma to zastipe keď sa zaprem na ľavý lakeť a chcem sa dat o čosi vyššie. Ďakujem vám
To môj gynekológ môže videt že mi koža praskla vnútri?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Akojky nie nic taketo som pri syncekovi nemala ale ono to moze byt sposobene velkym napatim koze a vsetkeho pod nou a staci zly pohyb alebo vytvorenie este vacsieho napatia a moze vnutorne koza praskat a ty to nevidis. Lebo taketo stipkanie som mala asi okolo 25t a fakt casto a bolo to bolestive neprijemne a dokina vravela ze zvnutra praska koza ktora sa velmi natahuje ze treba len mastit a casom to preslo. Drzim moc palce a neboj sa cvicenie s aniballom ti nema ako ublizit maximalne mozes spinit to som aj ja obcas zaspinila a nacvicila som nejaku cca 30 az 31cm a porod bol super rychly teda na 3 zatlacenia bol vonku a ja som bola bez stehov je to super vecicka