Je v poriadku zev 30tt mam také malé bruško? Posielam ma dr na ultrazvuk ci ma bábätko dobre prietoku a ci dobre rastie ....
Bruskom sa uplne neriad. Ja som od zaciatku tehu mala velmi male brusko. Nieco narastlo prvykrat az okolo 23 tyzdna. Potom do 29-30 bolo prakticky rovnake. Strachovala som sa rovnako. Po 30 tyzdni vybehlo trosku viac. Som v 33tt teraz. Stale je mensie ako priemer ale prietoky a babo su v poriadku. Nie kazda musi mat velke brusko.
To je individuálne. Moja teta mala také malé bruško, že ho v pohode skryla pod oversize sveter ešte týždeň pred pôrodom. A to je totálne chudá. Malý sa narodil zdravý ☺️
Veľkosť brúska nie je podstatná. 🙂 Prajem Ti zdravé a krásne dieťatko! ♥️
Mozes byt iba rada.tiez som mala male brusko, ludia boli prekvapeni,ked ma zbadali s kocikom,nezbadali,ze som tehotna vobec bola.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Bruško má každá iné .a nakoľko si v 30 kľudne ti môže bruško vyskočiť až teraz . Rob si každý týždeň fotky bruška sama uvidíš rozdiel . Niekedy sa bruško roztiahne po bokoch a nejde dopredu ako to majú iné