Mala niektorá hnedý výtok v 40 tt ?

somtuporady
17. jan 2020

Ahojte baby, som v 40 TT, a dnes sa mi stalo že mám hnedý výtok (aj ružový bol okolo obeda) len vôbec nie je hustý ako zátka, je obyčajný skôr vodovy. Volala som do pôrodnice či mám prísť lekárka mi povedala, že až keď by bol výtok jasno červený, alebo začnú bolesti, odtecie voda. Mali ste to niektorá? Môžem tomu čo povedala doktorka dôverovať, alebo by ste išli do pôrodnice, ak mi to do zajtra neprejde. Bábätko kope normálne, pohyby cítim, bolesti žiadne nemám.

nika3136
17. jan 2020

@somtuporady
Pockala by som. Ak nemas ine komplikacie, tak este oddychuj, zrejme sa uz blizi porod. Ja som mala rozne vytoky od zaciatku az po porod.

kvetinka1982
17. jan 2020

@somtuporady Ja som to tiež mala ale mala som aj bolesti nie silne ale stupňovali sa takze som sa otvárala nešla som až na druhý deň a mala som to tak cca 2 dni 🙂 už pôjdeš po babo ❤️

emimirlen
17. jan 2020

@somtuporady aj podľa mňa začína pôrod. Podobný výtok som mala tiež, bola to zátka. Možno či aj troška plodovej vody neuniklo.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre