Ahojte kocky, prosim Vas zaujimali by ma skusenosti mamiciek, ktore rodili 35-36tt, ak, ake problemy sa u deti prejavili dosledkom skorsieho porodu v tomto termine Dakujem
Ja som sa narodila 35+4 som zdravá ako buk. Žiadne alergie žiadne iné problémy😊 a už mám 30 rokov a vtedy bolo zdravotníctvo na inom leveli ako je teraz.
Naša narodená 36+2tt zodpovedala na 33tt .. 3 tyzdne sme boli v nemocnici. Mala problemy s dychanim. "Zabudala" dychat, mala poklesy saturacie. Potom šelesť a neuzavreta dierka na srdiečku, prvy rok sme behali po doktoroch. Vo vývoji bola trošku pomalšia, teraz ma 4 roky a je zdrava a šikovna, sice ma problem s rozpravanim, ma zlu vyslovnost navstevuje logopedicku, ale inak je velmi akčná a baví ju svet 😊😁
Ja som rodila 36+5 a malemu nic nebolo. Ani do inkubatora nesiel ani nic. Vahu mal 3350g a bol popredu. Jedine co, teraz ma nabeh na astmu ale s tymto to nema nic spolocne zevraj povedal dr.
my 1 deň 38 týždňa, malá odpovedala 34 - 35 týždeňu. Bola 10 dní v inkubátore, mala spasmus na ručičkách, šelest, problém s dýchaním. Naviac bola kriesená a pôrod bol klieštový. Ale ona bola od začiatku veľmi veľká bojovníčka. Chodili sme do roka na rehabilitácie, neurológiu a kardiológiu. Dnes je s nej 20 ročná zdravá a šikovná slečna.
@evitka83 moja 36tt,47cm a 2650g..mali sme problemy s novorodeneckou zltackou, dosť dlho sa to tahalo.. Ale to je individuálne, to moze mat ktorékoľvek dieťatko
35+0, potreboval rehabilitacie, vojtovu metodu cca do roka. Zlezana hlavicka, nosil ortezu. Na zaciatku silna zltacka cca 2m a nemal saci reflex takze problem ho akokolvek nakrmit, o kojeni len snivat. Teraz ma cez 2r a je uplne zdravy, sikovny
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj, ja som rodila 35+6 a dcerka je v poriadku od zaciatku