Ahojte baby 🙂 chcem sa spýtať beriete niektorá Magnezium Calvex ? ak áno tak prečo Vám ich doktora predpísala ? mne ich predpísala kvôli tomu , že mám mäkšie hrdlo maternice ,máte stým niektorá skúsenosť ?
a pomohlo ?
ja ho tiež beriem na tvrdnutie bruška, ale viem že ho dávajú aj ked máš kŕče...
ja to tiez beriem na tvrdnutie brucha 3x2 denne
ja som ho brala od zaciatku do 4 mesiaca v kuse kvoli krcom v nohach... potom som ho prestala.. pred porodom by sa zevraj nemalo, lebo to ovplyvnuje kontrakcie (apson tak mi povedal lekar)
ja som ho uzivala az do porodu..speci som sa na to lekara pytala, ci mam vysadit..povedal ze nie 🙂
@timejka29 ja som magnezium brala kvoli krcom v bruchu. v 25tyzdni som sa otvarala a mala som opotrebovane mäkke hrhlo skratena na 1.5cm. doktori ma len strasili ze musim byt v klude a len lezat a nakoniec som isla 8dni po termine.od 38tyzdna som ich musela uz vysadit a varovala ma aj gynekologicka na zaciatku uzivania ,aby som sa nebala ,ze babo bude malo akcne,lebo po tych liekoch bude opapene
ja ho mám kvôli nehoráznym kŕčom (lýtka, bruško) a tvrdnutiu bruška, 3x1 denne, plus šumivé a magnézia voda, zatiaľ je mi lepšie 🙂
Ja som toto magnezko tiez brala.Pri chodzi ma velmi bolelo podbrusko.Od 35tt som ho vysadila,aby som normalne porodila🙂
ja beriem Magnezium B6 na tvrdnutie bruska.. ale neako ma zacalo dnes prehanat..ta neviem ci z toho abo z coho..som 35tt..beriem ho asi 2 dni..
ja som brala od zaciatku tehu kvoli krcom a bolestiam v brusku, ale teraz to nejako ustupilo, tak ho beriem iba sporadicky.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@timejka29
Ahoj, asi myslíš tabletkové magnézium od výrobcu Galvex. Je to klasické magnézium, ja som tiež brala cca od 23. týždňa kvôli tvrdnutiu bruška.