Ahojte je pravda ze podla farby ciarky sa určuje farba vlasov babatka ? Ja ju mam riadne ciernu cize bude vlasatá ?
Toto je dalsia kravina, podobna tej, ze tie matky co ich pali zaha budu mat vlasate deti a pohlavie sa urcuje podla tvaru brucha...
Dcera plesata pomaly do troch rokov svetle vlasy a ciara riadna, s tymto to fakt nesuvisi...
ja som nemala žiadnu a narodila sa mi vlasaňa 🤷🏻♀️😃
nahodou ja som ta co mala a aj zaha ma palila a maly mal vlasov na rozdavanie po porode ale tiez si myslim, ze je to hlupost 😂
Ja som ju mala riadnu, dokonca este teraz 4r po porode badat pozostatok. A maly mal len take paperie, aby sa nepovedalo.
mna palila zaha LN riadna a dcera 2r nemala vlasy. este ma svokra posielala k dr, ze ci je ok.
Fakt v 2024 roku taka otazka??? A zem je ako doska?
Ani pri jednom som čiaru nemala a obaja boli vlasatý 🙂
@viestta sranda ale, ze v mojom okoli to s tou zahou platilo 😅 ale inak to povazujem za nahodu. este by som dodala, ze mna vytacaju este aj tie kecy, ze dievcata beru krasu matke a teda ze oskaredies, ked cakas dievca 🤦 to som si o sebe vypocula, ked som cakala dceru. lebo jedna poloslepa pani z nasej rodiny sa ma vehementne snazila presvedcit, ze mam nejaku flakatu plet a hned nato od jej manzela zaznelo, ze ved dievcata beru krasu. tie flaky na pleti nikto iny nezaznamenal 🤨
@petamich mam 4 deti a pri kazdom ma palila zaha, prve dieta nemalo ani obocie, nie este vlasy 😅🤣, dalsie boli ako cigancata, cierne huste vlasky a este aj silna zltacka, tak fakt vyzerali komicky, akoby ani moje neboli, lebo ja som ako vapno 😅. Ciaru som nemala ani pri jednom.
To su take povedacky.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
a ja ked nemam ziadnu, nebude mat vobec vlasy?😒😆😆